pinterest
Meister parketvloer wordt wandpaneel

Meister parketvloer wordt wandpaneel

De parketvloer collectie Longlife-parket® van MEISTER is zo mooi dat het idee is ontstaan om ze ook rechtop op de muur te plaatsen. Het resultaat is zeer verrassend. Met het handige railsysteem van de MEISTER-systeempanelen zijn de planken eenvoudig te monteren en creëer je in een handomdraai een unieke en fraaie ruimtelijke sfeer in huis

Hout aan de muur

Natuurlijk hout aan de wand verandert de sfeer van een ruimte op een schitterende manier. Het heeft een positieve invloed op de akoestiek en het effect van licht en creëert met zijn kleur en structuur een aangename woonsfeer. Met zijn idee om Longlife-parket ook aan wand, plafond of schuine daken toe te passen heeft MEISTER zijn uitgebreide aanbod aan fineerpanelen met één klap uitgebreid met talrijke aantrekkelijke oppervlakken en formaten.

Montagevriendelijk railsysteem

Guido Schulte, directeur van MeisterWerke, beschrijft de eenvoudige inzet: "Met het handige railsysteem van de MEISTER-systeempanelen en draaibare clips aan de planken hebben we een zeer montagevriendelijk systeem gerealiseerd: wanneer de rails zijn aangebracht, kan men de Longlife-parket-planken met behulp van de draaiclips zonder hamer en spijkers aan wand of plafond bevestigen. Vochtgerelateerde veranderingen in de afmetingen van het parket kan men daardoor opvangen.“ Daarmee kan men de hoogwaardige parketplanken bij de wandvormgeving op velerlei manieren inzetten: men kan ze over het hele oppervlak aanbrengen of ook gedeeltelijk, bijvoorbeeld voor accenten of voor decoratieve wandlijsten bij ruimtedoorgangen. Schulte: "Ons Longlife-parket aan de wand opent de vloerlegger bij woning- of projectbouw geheel nieuwe, creatieve toepassingen. We zijn er zeker van dat ook de klanten dit rijke aanbod aan prachtige houtsoorten weten te waarderen."

Schoonheid in structuur, vorm en kleur

De Longlife-parket collecties PC 200, PD 200, PC 300, PC 350, PD 400 en PD 450 kunnen voor wand- en plafondvormgeving worden gebruikt. Aangezien MEISTER het assortiment dit jaar volledig heeft herzien kunnen de gebruikers kiezen uit vele, frisse parketideeën voor de meest uiteenlopende woonstijlen. De MeisterWerkers hebben zich deze keer echt eens flink laten gaan. Zeven thema's, geïnspireerd door West-Europese inrichtingstrends, waren van meet af aan de richtlijn voor de productontwikkeling: Natural Style, Pure Line, Colourful Grey, Luxury Affairs, New Classics, Wild Mountain en Perfect Basics vormen de creatieve basis voor 'Ruimtes vol leven'. Met de nieuwe Longlife-parket-collecties presenteert MeisterWerke het waardevolle natuurproduct hout in zijn gehele veelzijdigheid en schoonheid: in de kleuren van 'lariks accent wit' tot 'eiken kerngerookt', in de sortering van het zachte 'harmonisch' tot het weerbarstige 'canyon', en in de veredeling van 'geborsteld' tot '3D-structuur'.

FotoMeister parketvloer wordt wandpaneel

 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen