pinterest
Lindura houten vloeren: Hightech meets natuur

Lindura houten vloeren: Hightech meets natuur

Ben je op zoek naar een sterke houten vloer met een natuurlijk uiterlijk? De innovatieve Lindura houten vloeren van Meister zijn nog verder verbeterd en hebben nieuwe, natuurlijk-elegante aandoende oppervlakken met sterkere borstelingen die zorgen voor expressieve, diepere structuren en nieuwe Wood-Powder-recepturen. Met maar liefst 26 oppervlakken - waarvan 15 natuurgeolied en 11 mat gelakt - is er in de nieuwe Lindura collectie voor iedere ruimte en elke woonstijl een perfecte houten vloer te vinden.

Houten vloeren die indruk maken

FotoLindura houten vloeren: Hightech meets natuur

Lindura houten vloer HD 400, Eik natuur pure 874

De houten vloeren zijn indrukwekkend door de spectaculaire oppervlakken en royale formaten. De nieuwe Wood-Powder-composities zorgen voor een natuurlijk uiterlijk. En met de uitbreiding naar vier sorteringen – natuur, levendig, authentic en rustiek – en een groter aanbod aan kleuren is er nog meer keus.

Authentiek- & natuurlijk eiken

FotoLindura houten vloeren: Hightech meets natuur

Lindura houten vloer HD 400, Eik authentic Dry Wood 8748

Extra aandacht is er voor authentieke en natuurlijke eiken oppervlakken. Ook de diepere borstelingen en de daardoor veranderde voelbare structuur en look zijn kenmerken de nieuwe Lindura houten vloer. Gebleven is het grote formaat van de planken: met 2600 x 320 mm (natuurgeolied) en 2200 x 270 mm (natuurgeolied en mat gelakt) is Lindura een echte eyecatcher, vooral in royale ruimtes.

Innovatieve technologie

FotoLindura houten vloeren: Hightech meets natuur

Lindura houten vloer HD 400, Eik authentic white washed 8742

Drukstabiele planken die aangenaam warm voor de voeten, belastbaar en gemakkelijk te onderhouden zijn.

De vloeren worden gemaakt met behulp van de innovatieve Wood-Powder-technologie, die van een eenvoudige vloerbedekking een echte hightech houten vloer maakt. Wood Powder is een materiaalmix van fijne houtvezels, minerale bestanddelen en andere natuurlijke toevoegingen. Deze wordt onder hoge druk en temperatuur samengeperst met een toplaag van echt hout, een HDF-tussenlaag en een tegenfineer.
Op die manier ontstaan drukstabiele planken die heerlijk warm voor de voeten zijn, maar ook belastbaar en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Geschikt voor renovatie

FotoLindura houten vloeren: Hightech meets natuur

Vanwege de extreem harde Wood-Powder-laag kan de Lindura houten vloer niet op de klassieke manier worden afgeschuurd. Maar ook deze vloer kan worden gerenoveerd: bij natuurgeoliede oppervlakken simpelweg door ze opnieuw te oliën (ook gedeeltelijk), bij de mat gelakte varianten met behulp van het Bona Recoat System.

Met dit systeem kan een vloer snel en voordelig worden vernieuwd en de volgende dag alweer worden gebruikt

Met dit systeem kan de houten vloer snel en voordelig worden vernieuwd. Daarbij wordt de bovenste laklaag licht geschuurd en opnieuw verzegeld. Zo worden resten van onderhoudsmiddelen, loopsporen en lichte krassen verwijderd, waarna de vloer de volgende dag alweer kan worden gebruikt.

FotoLindura houten vloeren: Hightech meets natuur

Ook de rustieke looks blijven deel uitmaken van het Lindura-assortiment (hier: Lindura houten vloer HD 400, Eik rustiek 841)

Meer weten over houten vloeren? Bekijk hier meer en vraag dan vrijblijvend informatie aan!

FotoLindura houten vloeren: Hightech meets natuur

Lindura houten vloer Houten HD400 Eik authentic Dry Wood 8748

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen