pinterest
Ketchupcadeautje van Forbo

Ketchupcadeautje van Forbo

Forbo Flooring uit Assendelft heeft met een ludieke actie het onderhoudsgemak van de Flotex-vloer aan haar klanten bewezen. Forbo stuurde haar klanten een zakje ketchup om de wasbaarheid en hygiëne van de praktische Flotex-vloer te testen. Naast ketchup ontvingen zij een staal van Flotex materiaal en de instructie om de ketchup op de staal aan te brengen en zo zelf te ontdekken hoe makkelijk dit type vloer te reinigen is met slechts wat lauw water. Ook andere vlekken zoals koffie, rode wijn en modder zijn makkelijk te verwijderen door de rechtopstaande vezels en de aard van het materiaal.

Flotex heeft de eigenschappen van een vlakke vloer, zoals onderhoudsgemak en duurzaamheid, maar biedt tegelijkertijd de warme uitstraling en het comfort van tapijt. Naast wasbaar en hygiënisch is Flotex ook geluiddempend en slijtvast. Bovendien draagt de vloer bij aan een goed binnenklimaat. Dit maakt het product, mede doordat de vloer warm aanvoelt, zeer geschikt voor commerciële ruimten zoals kantoren, hotels en winkels, maar ook voor de gezondheidszorg en het onderwijs. 

FotoKetchupcadeautje van Forbo

Flotex heeft de veloursachtige uitstraling van tapijt, maar biedt wel het onderhoudsgemak van een vinyl- of linoleumvloer door haar waterdichte rug.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen