Keramisch parket: Het beste van twee werelden

Keramisch parket: Het beste van twee werelden

Wil je wel de warme uitstraling van een houten vloer maar zonder het bijkomende periodieke onderhoud? Dan is keramisch parket een aanrader. De vele voordelen die keramisch parket biedt ten opzichte van traditioneel parket maken dat keramisch hout in de laatste jaren is uitgegroeid tot een van de snelst groeiende keramische tegelsoorten.

Vloer met verbluffende hout imitatie

De imitatie van hout is verbluffend. De elkaar snel opvolgende ontwikkelingen in de technologie hebben ervoor gezorgd dat de keramische industrie zeer natuurgetrouwe replica’s kan maken. Keramisch parket is verkrijgbaar in vele houtmotieven zoals eiken, kersen of tropisch hardhout. De kleuren lopen uiteen van vergrijsd teak naar warme honingkleuren tot donker wengue.

Keramisch parket - prachtige vloer met houtlook van Nibo Stone

De keramische parkettegels hebben naast een houtprint ook een voelbare houtstructuur en worden geproduceerd in lange stroken met een lengte tussen de 110 en 180 cm, of soms zelfs nog langer. De stroken zijn meestal 20 of 30 cm breed. Als je de keramische stroken dan ook nog in een wildverband legt zoals je een houten vloer of laminaat zou leggen, kun je nauwelijks nog verschil met echt hout ontdekken.

Geschikt voor badkamer & keuken

Keramisch parket in de badkamer- prachtige vloer met houtlook van Nibo Stone

Je kunt keramisch parket overal in huis leggen. De lage poreusheid van de tegels maakt het een ideaal materiaal voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer of de keuken. Maar ook in de woonkamer of slaapkamer is het een praktische en mooie vloer. Heb je er al eens over nagedacht om keramisch parket tegen de wand te plaatsen? Het geeft je interieur een stoere en sfeervolle uitstraling.

Eenvoudig onderhoud

Keramisch parket - tegelvloer met houtlook van Nibo Stone

Keramisch parket is hygienisch en makkelijk schoon te houden. Er is geen onderhoud nodig zoals het schuren, lakken of in de was zetten van de vloer.  De vloer werkt niet, kraakt niet en scheurt niet. De houtlook tegels hebben een keiharde toplaag dus krassen en deuken krijgen geen kans. Zelfs na jarenlang intensief gebruik ziet keramisch parket er nog uit als nieuw.

Heerlijk warme voeten

Keramisch parket - prachtige tegelvloer met houtlook van Nibo Stone

Keramisch parket kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming en is bovendien energiebesparend. De houtlook vloertegels kunnen de warmte namelijk goed geleiden en goed vast houden zodat het nog lange tijd aangenaam warm blijft nadat de thermostaat omlaag is gezet.

Terras met houtlook

Keramisch parket - terrasvloer met houtlook van Nibo Stone #tuin

Keramisch parket kan ook mooi in de tuin op het terras gelegd worden. Mits goed verwerkt is deze tegel vorstbestendig en verkleurt niet in de zon. De houtstructuur maakt de keramische parkettegels stroever, zodat je bij nat weer niet gemakkelijk uitglijdt. Keramisch parket is verkrijgbaar bij Nibo Stone.

Brochure over Keramisch parket: Het beste van twee werelden aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP