pinterest
Iedere ruimte zijn eigen vloer

Iedere ruimte zijn eigen vloer

Uit trendonderzoek blijkt dat er een nieuwe trend is in de indeling en inrichting van huizen; onze woningen krijgen weer meer gescheiden ruimtes. De tuinkamer en keuken worden weer afgesloten, maar niet met kleine gesloten deuren. Mooie industriële glazen en stalen deuren zijn dé trend en worden veel toegepast om de ruimtes opnieuw te verdelen. Ook kamers ensuite worden weer in ere hersteld. Het leuke is dat deze verschillende ruimtes uitnodigen om voor verschillende vloerbekledingen te kiezen.

FotoIedere ruimte zijn eigen vloer

Verschillende zones in de ruimte afbakenen

Met de collectie pvc vloeren van Moduleo kunnen de vloeren in de verschillende ruimtes perfect op elkaar worden afgestemd en tegelijk een hele verschillende look en uitstraling creëren. Moduleo® MOODS© maakt gebruik van tal van innovatieve geometrische dessins uit bestaande collecties (Transform en Impress) die onderling te combineren zijn, maar ook met de standaard Moduleo® formaten. Daardoor zijn eindeloze verlegpatronen mogelijk en bepaal je zelf de uitstraling van de ruimte; van creatief tot strak-modern of traditioneel. Het grote voordeel is dat je op een speelse manier verschillende zones in de ruimte kan afbakenen. In deze ‘zoning’ of ‘interior landscaping’ zijn de MOODS© vloeren een echte trendsetter.

FotoIedere ruimte zijn eigen vloer

De creatieve pvc vloeren geven een compleet nieuwe manier om verschillende sferen te creëren dankzij de mix van traditionele met abstracte, verrassende en niet-alledaagse formaten. Variërend van een visgraat plank tot Hongaarse punt, van zeshoek tot driehoek en ruit.
Omdat alles met elkaar gecombineerd kan worden, zijn er oneindig veel mogelijkheden. Niet alleen de verschillende vormen maar ook de verschillende afwerkingen zoals hout- of steensoorten en diverse kleuren kunnen voor een interessante en persoonlijke vloer zorgen.

FotoIedere ruimte zijn eigen vloer

De PVC vloeren voelen aangenaam en warm aan, zijn geluiddempend, bestand tegen krassen en vlekken, ze zijn waterbestendig en gemakkelijk in onderhoud. Ook de combinatie met vloerverwarming is geen probleem.

Bekijk hier meer voor beelden van PVC vloeren en vVraag vrijblijvend informatie

Foto's: Moduleo

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen