pinterest
Houtlook tegels voor de badkamervloer

Houtlook tegels voor de badkamervloer

Een houten badkamervloer is prachtig, maar vocht en hout zijn niet de beste combinatie. Daarom is een 'echte' houten vloer niet altijd de meest voor de hand liggende oplossing voor de badkamer. Gelukkig is er tegenwoordig een te gek alternatief voor hout: keramische tegels met houtlook.

Houtlook badkamertegels

Een badkamervloer met houtlook vloertegels is echt een hele goede, praktische en mooie oplossing. De keramische tegels hebben de warme uitstraling van hout, maar zijn veel eenvoudiger in onderhoud en gebruik. De slijtvaste toplaag van keramisch parket is keihard en niet poreus, waardoor ze ideaal zijn voor vochtige ruimtes zoals de badkamer, het toilet of de keuken.

Houtlook vloertegels kan je zelfs gebruiken als douchevloer en ook heel goed combineren met vloerverwarming voor heerlijk warme voeten wanneer je 's ochtends de douche in en uitstapt.

FotoHoutlook tegels voor de badkamervloer
Het is mooi om te zien dat de ontwikkeling van deze soort keramische vloertegels zo snel is gegaan, dat ze qua uiterlijk niet of nauwelijks meer te onderscheiden zijn van echt hout. En niet alleen de looks zijn perfect nagemaakt, ook de nerf en structuur van echt hout zijn voelbaar.

De ontwikkeling van houtlook vloertegels is zo snel gegaan, dat ze qua uiterlijk niet of nauwelijks meer te onderscheiden zijn van echt hout.

FotoHoutlook tegels voor de badkamervloer

De keramische tegels met houtlook zijn er in veel verschillende houtmotieven zoals eiken, beuken en tropisch hardhout. De kleuren lopen uiteen van vergrijsd teak naar warme honingkleuren tot donkerbruin.

FotoHoutlook tegels voor de badkamervloer

Keramisch parket kan net als houtparket in allerlei patronen gelegd worden zoals visgraat of halfsteens verband.

FotoHoutlook tegels voor de badkamervloer

Je kan hout ook doortrekken op de wand met keramische wandtegels met houtlook.

 FotoHoutlook tegels voor de badkamervloer

Ben je ook enthousiast geworden over keramische tegels met houtlook? Dan zou je een keertje langs kunnen gaan bij de inspiratiecenters van Nibo Stone in Vianen en Venlo. Hier is het keramisch parket op grote, beloopbare oppervlaktes gelegd en gevoegd, zodat kan je een goed beeld kan krijgen van hoe het keramisch hout er in jouw droombadkamer uit komt te zien.

FotoHoutlook tegels voor de badkamervloer

Je kan hieronder ook vrijblijvend meer informatie aanvragen bij Nibo Stone over keramisch parket. De foto's in dit artikel zijn allemaal van Nibo Stone! 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen