pinterest
Houten vloer van Beukers Vloeren

Houten vloer van Beukers Vloeren

De expert in brede vloerdelen en traprenovatie

Voor een nieuwe houten vloer, of het opknappen van een bestaande houten vloer alsmede een trap bekleden met hout bent u aan het juiste adres bij Beukers Vloeren in Noord Holland. Van oudsher produceert Beukers Vloeren zijn houten vloeren in de eigen fabriek. Dit maakt deze leverancier bijzonder en authentiek. Met alle keuze mogelijkheden wat hout betreft kunt u aan de slag om een vloer uit te kiezen geheel naar eigen wens.

Hout heeft van nature een warme  uitstraling.  Daarnaast zijn duurzaamheid en kwaliteit twee aspecten waardoor de houten vloer al zolang populair is. Maar met de keuze voor hout bent u er nog niet. Er zijn namelijk legio houtsoorten, kleuren, bewerkingen en afwerkingen mogelijk, die elk een andere uitstraling geven.

FotoHouten vloer van Beukers Vloeren   FotoHouten vloer van Beukers Vloeren

 

Vloer zoals u wenst

“Bij Beukers Vloeren kan de vloer gemaakt worden zoals u wilt. U kunt kiezen voor één vaste breedte of verschillende, wel of geen verouderde of geborstelde vloer en de kleur afwerking die u voor ogen heeft. Zo kunnen wij een echte vloer op maat realiseren”. Aldus Pauline Dekker van Beukers Vloeren. “Door zorgvuldige selectie en eigen productie in de fabriek in Broek op Langedijk kan Beukers Vloeren een sterk assortiment van het mooiste hout bieden. Dat is dan ook de reden dat je vloeren van Beukers niet alleen in Nederland, maar in heel Europa tegen komt”.

Trends

“Wij blijven nieuwe producten en daarmee ook nieuwe trends ontwikkelen. Zo hebben wij een speciaal team in huis dat zich voornamelijk bezighoudt met het ontwerpen van nieuwe producten en kleuren zodat u in de showroom de nieuwste trends op het gebied van houten vloeren kunt zien. Naast de basic en grijs-bruine afwerktinten zijn de zeer matte lakken, waarbij het lijkt of de vloer niet afgewerkt is, zeer geliefd. Bijzondere patroonvloeren, zoals de brede visgraat, zijn ook helemaal van deze tijd”.

FotoHouten vloer van Beukers Vloeren   FotoHouten vloer van Beukers Vloeren

 

Brede vloerdelen

“Alle vloeren vinden aftrek, maar sommige zijn populairder. Dit zijn vooral de authentieke oude vloeren en zeer brede vloerdelen. Deze brede plank is hét kenmerk van Beukers Vloeren. Een brede plankenvloer biedt verschillende voordelen. Zo is het snel gelegd en ziet het er exclusief uit. Wij hebben bijvoorbeeld planken van 18 tot wel 40 centimeter breed. Plankenvloeren die zo breed zijn, zijn erg schaars. Heel speciaal zijn onze Tudor vloeren. In deze vloeren komt u het reliëf tegen wat zo kenmerkend is in een echte oude vloer”.

Vloerverwarming en houten vloeren

“Er wordt steeds vaker gekozen voor de combinatie vloerverwarming en een houten vloer. De vloerdelen van beukers vloeren worden op een speciale manier gedroogd waardoor het mogelijk is ook hele brede delen tot wel 40 centimeter breed op vloerverwarming te leggen zonder dat dit problemen geeft”

FotoHouten vloer van Beukers Vloeren   FotoHouten vloer van Beukers Vloeren

 

Trap bekleden en trap renovatie

“Beukers Vloeren bekleedt ook trappen. Zowel overzettreden als stootborden kunnen geleverd worden. Deze handgemaakte treden worden vooraf in de eigen fabriek gemaakt en behandeld en over de bestaande treden gemonteerd. De sfeer en uitstraling die de combinatie van houten vloer en traptreden in dezelfde houtsoort en afwerklaag met zich meebrengt is een echte aanwinst voor uw woning”.

Brede, karakteristieke en verouderde planken. Daar staat Beukers vloeren voor. Planken die onderscheidend zijn in kleur, materiaal, samenstelling en structuur.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen