pinterest
Warme houtlook badkamervloer met laminaat

Warme houtlook badkamervloer met laminaat

Met uitzondering van enkele extreem dure tropische houtsoorten, is een houten vloer nooit een duurzame oplossing voor badkamers geweest. De oplossing hiervoor is het Quick•Step® lagune-gamma, een laminaat vloer geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. De blinkende vloeren in de badkamer maken door deze oplossing plaats voor het warme houtgevoel aan de voeten. En dat kom goed uit, want warmte, gezelligheid en ontspanning is de trend voor de badkamer.

Vochtbestendig laminaat

De Quick•Step® Lagune laminaat vloeren met houtlook zijn nu ook geschikt voor de badkamer en zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Zelfs aan je blote voeten voelt het als een natuurlijk warme houten vloeren. De combinatie van de rubberen strip aan de lange zijde en de sealing aan de kopse zijde, biedt een blijvende bescherming tegen vocht. Hierdoor kan het vocht niet in de vloer dringen en wordt zwelling en opbolling van de Quick•Step® laminaat vloer voorkomen bij toepassing in de badkamer, keuken en andere vochtige ruimtes. Bovendien is de vloer voorzien van anti slip strips, zodat ook slippartijen uitgesloten zijn!

Voorbeelden laminaat in de badkamer

FotoWarme houtlook badkamervloer met laminaat

FotoWarme houtlook badkamervloer met laminaat

FotoWarme houtlook badkamervloer met laminaat

FotoWarme houtlook badkamervloer met laminaat

Tip voor uw badkamer

Gebruik de legrichting van deze donkere strips om je ruimte optisch te veranderen zonder dat je hiervoor aanpassingen hoeft te doen aan je woning. Wil je graag dat je kamer er breder uitziet? Leg je planken dan in dwarse richting. Een langere, smallere ruimte, creëer je dan weer door de planken in de lengte te leggen.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen