pinterest
Hoe bescherm je de houten vloer tijdens de feestdagen?

Hoe bescherm je de houten vloer tijdens de feestdagen?

Tijdens de feestdagen is de kans op vlekken of beschadiging van je houten vloer net iets groter. Met gasten over de vloer, lekkere hapjes, champagne en een confetti kanon is de kans op vlekken groter. Hoe kun je de houten vloer het beste beschermen? WOCA heeft milde onderhoudsmiddelen, die reinigen en beschermen. Je geeft de houten vloer een extra beschermende laag, waarna je onbezorgd kan gaan genieten van de kerstdagen.

Houten vloer

Bescherm de geoiede houten vloer met de olie conditioner van WOCA. Door de oliecomponent in de Conditioner krijgt de vloer een extra beschermende laag. De zeepcomponent zorgt voor een beschermende slijtlaag over de houten vloer. Na het gebruik van dit product is de geoliede vloer weer in topconditie.
Een gelakte vloer? Ook deze vloer kan beschermd en verzorgd worden voor de kerstdagen. Met de WOCA Vinyl- en Vernispolish wordt de vloer voorzien van een extra beschermlaag die kleine krasjes camoufleert. Bekijk hier meer onderhoudsproducten van WOCA.

Superontvlekker

Heb je geen tijd om je vloer nog voor het kerstdiner of Oud & Nieuw een extra beschermende laag te geven? Dan is het handig om WOCA superontvlekker in huis te hebben. Hardnekkige vlekken, zoals die van rode wijn, zijn geen probleem voor deze ontvlekker! Zo kan je zorgeloos genieten van de feestdagen.

En na de feestdagen?

Zijn de feestdagen weer voorbij? Dan is je huis weer spik en span wanneer je de geoliede houten vloer behandeld met WOCA Natuurzeep. Voor de gelakte oppervlakken kies je voor Vinyl- en Verniszeep. Zo ga je weer fris en opgeruimd het nieuwe jaar in.

FotoHoe bescherm je de houten vloer tijdens de feestdagen?

WOCA heeft ook producten om houten meubels zoals de tafel te onderhouden. Bescherm je houten tafel tegen de vetspetters van bijvoorbeeld het gourmetstel, kringen van de glazen rode wijn en druppen van de dressing van salades met WOCA Natuurzeep. Net als bij de behandeling van de vloer bevat de tafel dan een beschermende slijtlaag.

Vraag hieronder vrijbijvend informatie aan!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen