pinterest
De voordelen van een gietvloer

De voordelen van een gietvloer

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Bekijk dan eens de voordelen van een gietvloer, want het zou heel goed kunnen dat grote kans dat deze helemaal past bij jouw stijl. Deze prachtige, strakke vloeren zijn geschikt voor alle kamers in huis. Bovendien combineren ze super goed met heel veel verschillende materialen en zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk.

"Met deze vloer als basis kan je alle kanten op

FotoDe voordelen van een gietvloer

Een cementgebonden gietvloer is een strakke vloer, die de toon zet in het interieur. De vloer past goed in elke ruimte. Ze zijn een goede basis voor de woonkamer, de keuken, de slaapkamer en de hal en kan naadloos tussen de ruimtes door worden getrokken. Wat ook zo fijn is: ze zijn er in heel veel kleuren! Toch gaat de keuze over het algemeen nog uit naar basiskleuren zoals grijs en wit in verschillende tintkleuren.

Mooi te combineren bij deze vloer in de basiskleuren zijn meubels en accessoires van hout, ijzer of kunststof. Met cremekleurige tinten en zachte kussens krijgt het interieur bijna een landelijke sfeer. Met zwarte kleuren en metalen frames wordt het weer industrieel. Met deze vloer als basis kan je eigenlijk alle kanten op.

Onderhoudsvriendelijk

Een cementgebonden gietvloer is zeer onderhoudsvriendelijk en dat is niet onbelangrijk bij de keuze van een vloer. Ook voor de keuken is deze vloerbedekking daarom zeer geschikt. Vlekken zijn geen probleem op een gietvloer, omdat er verschillende beschermende lagen zijn aangebracht. Daardoor is je vloer vuil- en stofafstotend, antiallergisch, antistatisch, duurzaam en makkelijk te reinigen.

Interieurinspiratie & woonideeën

FotoDe voordelen van een gietvloer

Bekijk de voorbeelden van gietvloeren in combinatie met verschillende interieurstijlen. De foto's zijn van Motionvloer.

Betonlook gietvloer in 'chique' landelijk interier

De Motion Nature gietvloer van Motionvloer heeft de uitstraling van een echte betonvloer. De cementgebonden gietvloer is natuurlijk en industrieel. De ambachtelijke verwerking van het materiaal zorgt voor de ultieme betonlook. De cementgebonden gietvloer is hier gelegd in een prachtige woning in Wilnis.

FotoDe voordelen van een gietvloer
De Motion Nature is een cementgebonden gietvloer, ook wel woonbeton genoemd, op basis van puur natuurlijke materialen. Met de uitstraling van een gepolijste betonvloer vormt de Motion Nature een rustige basis voor ieder interieur. De woonbeton gietvloer wordt op ambachtelijke wijze aangebracht waardoor er een krachtige betonlook ontstaat.

Motion Gietvloeren worden samengesteld aan de hand van persoonlijke wensen en eisen. Naast de kleurmogelijkheden zijn er nog vele andere vormgevingsmogelijkheden om de Motion Gietvloer samen te stellen voor iedere sfeer en ieder interieur. Bekijk hier meer voorbeelden van de mogelijkheden.

Informatie aanvragen bij Motionvloer

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen