pinterest
Geef saaie muren een natuurlijke make-over

Geef saaie muren een natuurlijke make-over

Verander saaie wanden in huis in natuurlijke blikvangers. Geen behang, of verf maar gebruik wandpanelen die gemaakt zijn van restmateriaal van kokosnoten, hout, schors, schelpen of mos. Natuurlijke wanddecoratie van Nature@home waarmee je met gemak een wand verandert in een fantastisch lijnenspel van duurzame materialen. Deze wandpanelen zijn esthetisch van grote waarde, maar verbeteren ook de akoestiek in een ruimte.

Natuurlijke materialen

Hout voegt warmte en textuur toe, terwijl mos zorgt voor een levendige groene touch die elke ruimte opfleurt. De coco mosaic met zijn strakke lijnen en natuurlijke glans, brengt een gevoel van rust en sereniteit. De wandpanelen zijn gemaakt van restmaterialen van de natuur, waardoor iedere wand een unieke uitstraling krijgt.

FotoGeef saaie muren een natuurlijke make-over

Wanddecoratie voor iedere woonstijl

Of je nu houdt van een moderne, minimalistische uitstraling of een meer traditionele inrichting, Nature@home biedt wandpanelen voor iedere interieurstijl. Van rustieke houten panelen tot kunstzinnig gearrangeerd mos, er is een breed scala aan opties om je persoonlijke stijl te weerspiegelen.

Duurzaam en stijlvol

Met deze wanddecoratie kies je niet alleen voor een esthetische upgrade, maar ook voor een duurzame keuze. De wandpanelen zijn ook ecologisch verantwoord, waardoor je een statement maakt voor zowel stijl als duurzaamheid.

FotoGeef saaie muren een natuurlijke make-over

Installatie en Onderhoud

Een ander groot voordeel van deze wanddecoraties is hun gebruiksgemak. De installatie is eenvoudig en het onderhoud minimaal, wat betekent dat je zonder veel moeite van je nieuwe wanden kunt genieten.

Wandbekleding voor het hele huis

Deze natuurlijke wandbekleding is niet alleen een lust voor het oog, maar ook praktisch in ieder woonruimte. In de woonkamer creëren de wandpanelen van kokosnoot of hout een warme en uitnodigende sfeer, terwijl een wand van mos in de badkamer een rustgevende, spa-achtige ambiance biedt. In de slaapkamer zorgen bamboepanelen voor een ontspannen sfeer. In de keuken zijn de schelpenwanden een elegante toevoeging.

De Nature@home wandbekleding is niet alleen veelzijdig in toepassing, maar ook in stijl, waardoor het naadloos aansluit bij elk interieurontwerp, van modern tot rustiek. Het duurzame karakter van deze wandbekleding maakt het een verantwoorde keuze, zowel esthetisch als ecologisch, waardoor je huis niet alleen mooier wordt, maar ook bijdraagt aan een betere wereld.

Bekijk alle collecties op de website van Nature@home.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen