pinterest
Ecologische vloerisolatie met Isoschelp

Ecologische vloerisolatie met Isoschelp

Heb je last van een koude vloer of vocht in huis? Een goede isolatie van de kruipruimte is de basis van energiezuinig wonen en een gezond leefklimaat. Isolatie met schelpen is een ecologische oplossing voor het isoleren van de vloer: 100% milieuvriendelijk en blijvend bestand tegen vocht. Bovendien kan je jaarlijks zo'n 325m³ gas besparen op de stookkosten.

Wat is schelpenisolatie?

Een groot deel van de Nederlandse huizen heeft last van vocht in de kruipruimte. Dit vocht verdampt en condenseert tegen de vloer, die koud wordt. Zo wordt het huis vochtig en kil en ontstaat een 'fijne omgeving' voor huismijt en schimmels. Slecht voor de gezondheid en de staat van de woning.

Met schelpenisolatie van Isoschelp wordt de kruipruimer en de woning droger en warmer. De schelpen van Isoschelp bestaan voor 98% uit kalk en maken droge lucht, waardoor het niet nodig is om boven de droge schelpenlaag te ventileren. Het gevolg is minder stookkosten, meer comfort en een beter binnenklimaat. Er komt een einde aan schimmelvorming, maar ook huisstofmijt vermindert aanzienlijk. Voor iedereen, maar zeker voor mensen die gevoelig zijn voor luchtvochtigheidsverschillen zoals astma,- of reumapatiënten, is dit een échte verademing. Schelpenisolatie creëert zo’n droog en zuiver klimaat, dat het ook prima werkt tegen andere vochtminnende organismen zoals zwammen, pissebedden, zilvervisjes, vliegjes en andere insecten.

Bekijk hieronder een filmpje over schelpenisolatie:

 

Isolatiebedrijf Isoschelp® is Meer Met Minder (MMM) aanbieder en is je graag van dienst met het zoeken naar subsidiemogelijkheden. Alvast wat weetjes op een rij:

  • De overheid heeft subsidie beschikbaar gesteld wanneer je 2 of meer energiebesparende maatregelen neemt. Je kan op de energiesubsidiewijzer.nl kijken hoeveel je terug kan krijgen per maatregel.
  • Voor het isoleren van woningen blijft het BTW tarief van 6 % op arbeid onverminderd van kracht.

Meer weten? Vraag hieronder vrijblijvend informatie aan.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen