pinterest
Unieke houten vloeren van Bolefloor

Unieke houten vloeren van Bolefloor

De planken van de hardhouten vloeren van het Nederlandse Bolefloor volgen de natuurlijke kromming van de boom. Unieke vloeren met een stijlvom lijnenspel, maar ook duurzame vloeren. Want door middel van duurzame technologie worden ook nog meer planken per boom gemaakt. Een prachtig voorbeeld van een slimme innovatie, die zorgt voor bijzonder interieurdesign.

Houten vloeren met bijzondere planken

Waar conventionele vloeren van rechte planken maar een beperkt deel van elke boom gebruiken, benut Bolefloor zo’n 20 procent meer, waardoor minder restafval wordt verspild. Elke vloer gemaakt met de innovatieve technologie van het snel groeiende Nederlandse designbedrijf is zo uniek als elke afzonderlijke boom. De vloeren liggen in woningen, restaurants, hotels, winkels, kantoren en skichalets en zijn geschikt voor iedere setting waar een warm en sfeervol interieur gewenst is. Maar volgens Bolefloor’s CEO Rain Eisler kan Bolefloor meer dan alleen als vloer dienen: “Onze technologie is gebruikt om muren en zelfs plafonds te creëren. De eigen verbeelding is de enige beperking!”

De vloeren zijn beschikbaar in eiken, essen, esdoorn, kersen en walnoot en zelfs in een multilayer oplossing voor omgevingen met wisselende temperaturen of krachtige vloerverwarming. Alle varianten worden onbewerkt of geolied geleverd, voorzien van messing en groef, klaar om te worden vastgelijmd. De planken zijn 280 cm lang en 13 tot 33 cm breed, waarin natuurlijke variaties voorkomen.

Voorbeelden van Bolefloor houten vloeren

FotoUnieke houten vloeren van Bolefloor

FotoUnieke houten vloeren van Bolefloor

FotoUnieke houten vloeren van Bolefloor

FotoUnieke houten vloeren van Bolefloor

FotoUnieke houten vloeren van Bolefloor

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen