pinterest
Houten Driftwood vloeren van Solidfloor

Houten Driftwood vloeren van Solidfloor

Houten vloeren zijn ongekend sfeervol en een aanwinst voor elk interieur. Solidfloor™ heeft prachtige driftwood (drijfhouten) vloeren, die zijn geïnspireerd door de natuur, de zee en de zilte wind. De vloeren hebben een doorleefde uitstraling en geven zo een unieke sfeer aan iedere woning. De planken zijn stoer, sterk, mooi van kleur en hebben elk hun eigen identiteit.

De vloeren-collectie Earth & Fire is een uitgebreide collectie met  onder andere de eiken vloeren Coral, Reef en Mangrove en de Hevea vloeren zoals de Atoll, Pebble en Coast met een patroon hebben wat doet denken aan een visgraat.

FotoHouten Driftwood vloeren van Solidfloor   FotoHouten Driftwood vloeren van Solidfloor

Innovatie zoals nooit tevoren

Elke plank ondergaat een strenge selectie en wordt op een innovatieve en unieke wijze bewerkt, waardoor de innerlijke schoonheid van hout nog meer naar voren komt. Een team van speciaal hiervoor opgeleide vakmensen begeleiden dit procedé van begin tot eind. Daarom dragen alleen de beste planken de naam Driftwood. Nog niet eerder zijn zulke unieke en innovatieve vloeren op de markt gebracht. Een Driftwood houten vloer geeft elk interieur met zijn doorleefde uitstraling een unieke sfeer. Met eenvoud en ruimtelijkheid als belangrijkste eigenschappen.

FotoHouten Driftwood vloeren van Solidfloor FotoHouten Driftwood vloeren van Solidfloor FotoHouten Driftwood vloeren van Solidfloor
Earth&Fire Coral                                          Earth&Fire Mangrove                               Earth&Fire Pebble

Haal Driftwood in huis

Iedereen is stylist bij Solidfloor™ met de handige online floorplanner. Met deze handige online tool kan het eigen interieur in een handomdraai worden ingericht met een Solidfloor™ vloer. Hierdoor wordt er real time een realistisch beeld verkregen van het uiteindelijke resultaat. Alle Driftwood vloeren zijn uiteraard in de roomplanner opgenomen. Welke vloer past beter in het interieur; een stoere donkere Saga, of de lichte Atoll met een stijlvol visgraat patroon. Met de roomplanner wordt het al heel snel duidelijk. 

FotoHouten Driftwood vloeren van Solidfloor   FotoHouten Driftwood vloeren van Solidfloor

Oersterk

Welke Solidfloor vloer je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een oersterke vloer van hoogwaardig kwaliteit. Solidfloor heeft een zeer breed assortiment aan vloeren, van klassiek tot modern. Bovendien heeft elke Solidfloor vloer een garantie van 25 jaar.

Foto's: Solidfloor

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen