De voordelen van pvc vloeren

De voordelen van pvc vloeren

Bij het kiezen van een vloer geeft de uitstraling en het design vaak de doorslag. PVC vloeren zijn er in houtdessins tot steendessins, van licht tot donker en alles daar tussenin. Keuze te over! Maar PVC heeft meer voordelen.

PVC vloer in de badkamer #moduleo #vloer #badkamer #badkamerinspiratie

Voor alle ruimtes in huis

PVC stoot water af, waardoor een de vloer de ideale vloeroplossing is voor keukens en badkamers – maar evengoed voor elke andere ruimte in huis. Bovendien kunnen PVC vloeren met een beschermende toplaag tegen een stootje. Deze toplaag voorkomt slijtage, beperkt krassen en vlekken en beschermt het design, waardoor je vloer ook onderhoudsvriendelijk is.

De voordelen van PVC vloeren #pvc #moduleo #vloer #interieur

Bekende merken hebben gepatenteerde systemen, die verschillende extra functionaliteiten hebben. Zo heeft bijvoorbeeld Moduleo een supersterke glasvezel laag, die zorgt voor minimale krimp en uitzetting van de vloer door veranderingen in temperatuur. Hierdoor heeft de vloer ook weinig last van blijvende indrukken, de vloer keert terug naar zijn oorspronkelijke staat als de druk wordt verlicht.

Moduleo heeft een betrouwbare kwaliteit en een lange levensduur. Wanneer de vloer goed onderhouden wordt, geeft Moduleo een garantie tot 20 jaar. Meer weten over de mogelijkheden? Bekijk hier voorbeelden van PVC vloeren en vraag vrijblijvend in formatie aan.

Brochure over De voordelen van pvc vloeren aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP