pinterest
De houten vloeren van Meister

De houten vloeren van Meister

Ben je op zoek naar een nieuwe houten vloer of een stijlvolle vloerbedekking met houtlook? Meister heeft de succesvolle collecties innovatieve Wood-Powder Lindura houten vloeren flink uitgebreid. Sfeervolle vloeren met nieuwe trendy kleuren, nieuwe oppervlakken en meer formaten.

Innovatieve en sterke houten vloeren

FotoDe houten vloeren van Meister

Lindura natuurgeoliede eiken vloer | olijfgrijs

De houten Lindura vloeren zijn robuuste hightech-vloer (Wood Powder) met een unieke optiek. Natuurgeoliede Lindura-planken staan voor een markante oorspronkelijkheid: door de unieke productiemethode worden knoesten, scheuren en poriën in het hout extra benadrukt. Met een rijk kleurenspel brengt elke plank op eigen wijze een groet uit de natuur en is vanuit elk perspectief uniek. De used-look van de natuurgeoliede Lindura-planken past zich goed aan in een rustieke sfeer en zorgt voor een bijzonder accent in moderne interieurs. Op de foto zie je de natuurgeoliede houten eiken vloer in de kleur olijf vintage.

Rustieke uitstraling

FotoDe houten vloeren van Meister

Lindura HD 300 |Eik natuur arctic-wit | mat gelakt

Wie meer houdt van een landelijke en rustieke sfeer in het interieur, kiest voor een matgelakte vloer. Matte lak laat het houtkarakter extra goed tot zijn recht komen. Het hout krijgt een warme, natuurlijke uitstraling. De milieuvriendelijke lakafwerking Duratec van de houten Lindura-voeren is heel gemakkelijk te onderhouden. De matgelakte-, gemakkelijk te reinigen variant is nu naast eiken en lariks ook in noten verkrijgbaar.

FotoDe houten vloeren van Meister

Lindura matgelakte vloer Amerikaans notelaar

Natuur, levendig of rustiek

In de natuur zijn geen twee bomen hetzelfde – en zelfs het hout van één boom kan er zeer verschillend uitzien. Dat geldt ook voor de houten Linduravloer. Elke afzonderlijke plank wordt bepaald door structuur, kleurenspel en door de oppervlaktebehandeling. Zo ontstaan verschillende vloeren, die van doorslaggevende invloed zijn op de uitstraling van het interieur. Je kan kiezen tussen "natuur" met een evenwichtig kleurenspel en vergroeide knoesten voor een natuurlijke uitstraling, "levendig" met een sterk kleuren- en structuurspel en "rustiek" met grotere knoesten en een duidelijke aanwezigheid van verschillende kleuren en structuur

Variatie met kleine formaten

Natuurlijk, huiselijk en tijdloos mooi: het Longlife-parket van Meister heeft nieuwe sorteringen, structuren en vooral ook frisse nieuwe formaten.

FotoDe houten vloeren van Meister

Met de introductie van de 'pocketplank' heeft MEISTER voortaan een klein en flexibel formaat in zijn Longlife-parket-assortiment, dat ook op minder grote oppervlakken bewijst hoe perfect het natuurlijke product hout oogt. De planken met de afmetingen 900 x 180 mm kennen een sterk kleur- en structuurspel en leveren dus veel afwisseling op elke vloer. Een parket-klassieker in een nieuw jasje presenteert de nieuwe strookcollectie die werd uitgebreid met het formaat 710 x 142 mm – voor het visgraatpatroon ontstaan op die manier geheel nieuwe mogelijkheden en optische indrukken. Hier in eiken wit met bijzonder royaal strookformaat.

Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie aan.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen