pinterest
De mooiste natuursteen vloeren in veelzijdige showroom

De mooiste natuursteen vloeren in veelzijdige showroom

Ben je op zoek naar een natuursteen vloer voor je nieuwe of juist verbouwde woning? Dan ben je bij Kersbergen in Ameide aan het juiste adres. De showroom is afgelopen zomer volledig verbouwd en heeft haar assortiment natuursteen vloeren aanzienlijk uitgebreid.

Natuursteen vloeren: elke tegel is uniek

Bij een natuursteen vloer is elke tegel anders en dat is nu juist  de kracht en de charme van deze vloeren. Gegeven door moeder aarde, gewonnen door de groeves en ten toon gesteld in de showroom van Kersbergen. In de ruime showroom liggen tientallen voorbeeldvloeren waarbij de nadruk ligt op Bourgondische dallen en Belgisch hardsteen. Door het grote scala aan bewerkingen die mogelijk zijn op natuursteen tegels, is er altijd wel een vloer te vinden die bij jouw wensen past. 

Onderhoud van een natuursteen vloer

De misvatting bij veel mensen is dat natuursteen vloeren moeilijk zijn in onderhoud en de leefbaarheid op een dergelijke vloer vrijwel onmogelijk is. Kersbergen heeft haar assortiment van natuursteen vloeren dusdanig ingericht dat vrijwel elke vloer gemakkelijk is in onderhoud. Tijdens een bezoek aan de showroom zullen de adviseurs advies geven over de Do's en Don't s bij de verschillende natuursteen vloeren. Bij de meeste vloeren geldt het advies van dweilen met natuurzeep. In de meeste situaties geldt dit als voldoende bescherming voor de vloer.

Laat je inspireren!

Kortom, een bezoek aan de geheel vernieuwde showroom is zeker de moeite waard en is voor velen ook een goede start voor de zoektocht naar een nieuwe vloer. Je bent van harte welkom in de showroom in Ameide. Wil je eerst meer informatie over het assortiment vloeren, kijk dan op kersbergen.nl

FotoDe mooiste natuursteen vloeren in veelzijdige showroom

FotoDe mooiste natuursteen vloeren in veelzijdige showroom

FotoDe mooiste natuursteen vloeren in veelzijdige showroom

Bron: kersbergen.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen