pinterest
Creatief met uw houten of beton vloer

Creatief met uw houten of beton vloer

Wees creatief met de Floor Paint van Farrow & Ball

De vloer wordt steeds meer beschouwd als de ‘vijfde muur’, een plek om kunstobjecten ten toon te stellen of om een interieur een origineel tintje te geven. Met behulp van Farrow & Ball Floor Paint kunt u houten of betonnen vloeren met een vleugje kleur transformeren. Schilder een traploper, een vloerkleed of een streeppatroon en creëer een opvallend design, of blaas een ruimte nieuw leven in door eenvoudig de vloer in één kleur te schilderen.

Floor Paint is verkrijgbaar in elk van de 132 weergaloze verfkleuren uit het Farrow & Ball assortiment, van pittige tinten zoals Charlotte’s Locks en Arsenic tot krachtige kleuren als Black Blue en Down Pipe. Het product is eveneens verkrijgbaar in alle neutrale nuances. Floor Paint, geformuleerd met uitsluitend de beste ingrediënten, bezit een betoverende diepte van kleur en heeft een robuust en duurzaam karakter.

Floor Paint is slijtvast, geeft een klassieke eggshell afwerking en is geschikt voor gebruik op alle houten of beton vloeren binnenshuis, inclusief die van garages en werkplaatsen. Zoals alle Farrow & Ball verven is het een product op waterbasis met een laag VOS-gehalte en is het dus milieuvriendelijk.


Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen