pinterest
Comfortabele vloeren voor de slaapkamer

Comfortabele vloeren voor de slaapkamer

Bij de inrichting van de slaapkamer is de vloer een belangrijk inrichtingselement. Kleur en materiaal is van grote invloed op de sfeer. De hoogwaardige modulaire vinylvloeren Moduleo Moods zijn perfect voor in de slaapkamer, de vloer voelt zacht aan met blote voeten en dempt het geluid.

Moduleo Moods in de slaapkamer

Met Moods introduceert Moduleo een “creatieve studio” waarmee men een persoonlijke stempel op de slaapkamervloer kan drukken. Moduleo maakt dit mogelijkdoor de vinyvloeren uit de collecties Transform en Impress uit te breiden met 8 innovatieve formaten. De nieuwe geometrische vormen zijn onderling compatibel, ook met de standaard Moduleo formaten. Zo ontstaan eindeloze legpatronen die in een project voor een mooie vloeroplossing zorgen.

FotoComfortabele vloeren voor de slaapkamer

Een strak visgraatpatroon geeft de slaapkamer een moderne elegantie en zorgt voor een stijlvolle look. Deze "Herringbone" vloer is in drie speciale decoratieve opties leverbaar die tweekleurige tinten combineren voor een intrigerend spel tussen contrasterend kleur en textuur die het interieur een verfijnde grafische touch verlenen.

FotoComfortabele vloeren voor de slaapkamer

De slaapkamer krijgt een warme en speelse uitstraling met planken in verschillende maten en met meerder houtsoorten. Of kies je liever voor contrastrijke vijfhoeken of speelse driehoeken? Er is keuze uit diverse formaten zoals: medium plank, slim plank, short plank, small plank, hexagon, diamond, triangle en chevron. Ook kan er gekozen worden uit diverse patronen, zoals hout en steen dessins en combinaties daarvan. Deze collectie inspireert om een unieke en individuele vloer te creëren.

FotoComfortabele vloeren voor de slaapkamer

Foto's: Moduleo

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen