Invictus

Great Flooring - Invincible Performance

Invictus luxe vinylvloeren

Associated Weavers (AW) is één van Europa’s toonaangevende producenten van getuft kamerbreed tapijt. Een jaar geleden werd door AW ook de luxury vinyl flooring (LVT) van het merk Invictus in Europa geïntroduceerd. Luxe vinylvloeren die in het Verenigd Koninkrijk al heel erg populair zijn.

Uitgebalanceerde collectie

De luxe vinylvloeren zijn een indrukwekkend stijlelement in huis. De planken en tegels van Invictus bestaan uit allerlei dessins, waaronder natuurgetrouwe houten planken in verschillende legvormen (ja, ook visgraat!) en tegels met een realistische steenlook waaronder marmer. Met de opvallende patronen maak je een gedurfd statement. Het is een perfect uitgebalanceerde collectie. 

De Scratchmaster toplaag zorgt ervoor dat de luxe vinylvloer bestand is tegen het drukke gezinsleven met bijvoorbeeld kinderen en huisdieren. De vloer is daarbij geluiddempend en verbetert de akoestiek van de woning aanzienlijk. En doordat de vloeren waterbestendig zijn, is Invictus ook een perfecte keuze voor de keukenvloer, badkamer of hal. En voor elke andere kamer, natuurlijk.

Luxury Vinylvloeren (LVT) Invictus van Associated weavers #lvt #luxuryvinylflooring #vinyl #vinylvloer

Kies een ideale vloer

In de showroom trekt het Invictus-luxevinylvloerconcept meteen je aandacht door de mooie in-storedisplay: een intuïtieve digitale module met bijbehorende visuals die je door een efficiënt en leuk aankoopproces leidt. Deze combinatie tussen traditionele stalen en een digitale reis is helemaal nieuw in de vloerbekledingssector. Bekijk hieronder zelf hoe dat in z'n werk gaat:

Invictus community

Met een passie voor vloeren en oog voor uitzonderlijk design houdt Associated Weavers de vinger aan de pols van trends in interieurdesign en innovaties op het vlak van kleur, textuur en techniek. Op een speciaal platform voor alle Invictus-fans zie je dat terug in alle updates over de ontwikkelingen. Daarnaast kunnen de fans de officiele Invictus social media-accounts volgen waar je tips en tricks vindt voor het onderhoud van de luxe vinyl vloeren, op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste productlanceringen en wordt geïnspireerd door de toffe interieurfoto’s.

De kwaliteit wordt benadrukt door de naam van de lijn, die natuurlijk niet toevallig is gekozen. 'Invictus' betekent in het Nederlands 'onoverwinnelijk'. Je mag van deze vloeren dan ook veel verwachten! Wil je meer weten over de Invictus vloerbekleding (vinyl vloeren, tapijttegels en kamerbreed tapijt), download dan hier de overzichtelijke brochure en bezoek de website carpetyoutlife.com 

BROCHURE AANVRAGEN

Invictus -
Invictus
Invictus Luxe vinylvloeren -
Invictus Luxe vinylvloeren

Informatie aanvragen bij Invictus

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen