Alles over bamboe vloeren

Alles over bamboe vloeren

Houten vloeren van bamboe zien we steeds vaker. De meest opvallende eigenschap van bamboe vloeren is zonder twijfel de schoonheid. In combinatie met de enorme keuze aan stijlen, kleuren en afwerkingen is er altijd een bamboe vloer die aan je wensen voldoet. Het brede assortiment en grote keuze in kleuren en stijlen biedt voor elke situatie én budget een mooie bamboe vloer.

MOSO bamboe vloer Purebamboo #bamboe #bamboevloer #mosobamboe #vloeren #interieur

MOSO Purebamboo

Duurzame vloeren

De interesse in bamboe is niet alleen zo groot door de mooie uitstraling van de vloer, maar ook door het milieu aspect. Het pluspunt van bamboe is het feit dat het geen boom is, maar een grassoort al al na 5 jaar kaprijp is. Hierdoor kan op het vlak van duurzaamheid geen houtsoort aan bamboe tippen. Daarbij zijn de massieve bamboe vloeren van MOSO - het A-merk in bamboe vloeren - CO2 neutraal over de hele levenscyclus met een FSC certificering. De vloeren zijn sterk, hebben een zeer lange levensduur en kunnen ook worden toegepast in de meest intensief gebruikte ruimtes.

MOSO bamboe vloer Topbamboo #vloer #bamboe #moso #mosobamboe #bamboo #interieur

MOSO Topbamboo

Ruime keuze in bamboe vloeren

De sfeer van een bamboe vloer wordt bepaald door de kleur en door de karakteristieke bamboe structuur. Het natuurlijke kleurenscala loopt van karamel tot donkerbruin, maar ook transparant wit en zwart gelakte vloeren komen voor. Door voortdurende innovatie op het decoratieve vlak is er steeds meer mogelijk. Zo heeft MOSO een zeer breed palet aan nieuwe stijlen, kleuren en oppervlakken geïntroduceerd. Ook kan het oppervlak opgeruwd of geborsteld worden voor een doorleefd uiterlijk.

Zelfklevende bamboevloeren hebben dezelfde positieve eigenschappen hebben als tapijt of vinyl en zijn makkelijk te plaatsen door een doe-het-zelver. Deze vloeren zijn laag geprijsd, zonder aan kwaliteit en uitstraling van een echte houten vloer of bamboevloer in te boeten. Alle bamboe vloeren zijn anti-statisch en anti allergisch en dragen hierdoor bij aan een gezond binnenklimaat.

Bamboe vloer Moso Excellence Bamboo #bamboe #vloer #interieur #moso #mosobamboe #bamboo

MOSO Excellence Bamboo

Verschillende toepassingen

MOSO heeft ook een ruim assortiment bamboe plaatmateriaal en fineer in het programma, voor toepassingen zoals trappen, deuren, wanden, plafonds en meubels. Het brede assortiment producten biedt de mogelijkheid om het gekozen bamboe lijnenpatroon door te voeren in verschillende toepassingen. Ook voor buitentoepassingen is bamboe zeer geschikt. Met name voor gebruik als terrasplank.

Bamboe terrasplanken van MOSO Bamboo #moso #mosobamboo #bamboe #terrasplanken #tuin #terras

Inspiratie en informatie

Voor meer informatie en inspiratie op het gebied van bamboe vloeren kunt u kijken naar "product in beeld" en naar onze inspiratie-borden op Pinterest. Bovendien is het mogelijk om via onze brochure-service gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie.

Brochure-service UW-vloer

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP