pinterest
Alles over bamboe vloeren

Alles over bamboe vloeren

Houten vloeren van bamboe zien we steeds vaker. De meest opvallende eigenschap van bamboe vloeren is zonder twijfel de schoonheid. In combinatie met de enorme keuze aan stijlen, kleuren en afwerkingen is er altijd een bamboe vloer die aan je wensen voldoet. Het brede assortiment en grote keuze in kleuren en stijlen biedt voor elke situatie én budget een mooie bamboe vloer.

FotoAlles over bamboe vloeren

Duurzame vloeren

De interesse in bamboe is niet alleen zo groot door de mooie uitstraling van de vloer, maar ook door het milieu aspect. Het pluspunt van bamboe is het feit dat het geen boom is, maar een grassoort al al na 5 jaar kaprijp is. Hierdoor kan op het vlak van duurzaamheid geen houtsoort aan bamboe tippen. Daarbij zijn de massieve bamboe vloeren van MOSO - het A-merk in bamboe vloeren - CO2 neutraal over de hele levenscyclus met een FSC certificering. De vloeren zijn sterk, hebben een zeer lange levensduur en kunnen ook worden toegepast in de meest intensief gebruikte ruimtes

Ruime keuze in bamboe vloeren

De sfeer van een bamboe vloer wordt bepaald door de kleur en door de karakteristieke bamboe structuur. Het natuurlijke kleurenscala loopt van karamel tot donkerbruin, maar ook transparant wit en zwart gelakte vloeren komen voor. Door voortdurende innovatie op het decoratieve vlak is er steeds meer mogelijk. Zo heeft MOSO een enorme variëteit aan bamboe vloeren verdeeld over drie collecties, waarmee er een bamboe oplossing is voor iedereen:

FotoAlles over bamboe vloeren

1. Lange en brede vloerplanken in de Grand Collectie voor een ruimtelijke en luxe uitstraling, die relatief snel te plaatsen zijn

FotoAlles over bamboe vloeren

2. Speciaal voor wie zoekt naar een vloer die een leven lang meegaat is een vloer uit de Eternal Collectie zeer geschikt. Deze vloeren zijn zó sterk dat ze zonder problemen kunnen worden toegepast in de meest intensief gebruikte ruimtes, zoals bijvoorbeeld publieke gebouwen, kantoren en restaurants.

FotoAlles over bamboe vloeren

3. De vloeren uit de Dynamic Collectie zijn voordelige en gemakkelijk te plaatsen. Dit betekent niet dat er minder kwaliteit of keuze wordt geboden. Integendeel, de Dynamic Collectie bevat een grote verscheidenheid aan afmetingen, lijnenpatronen, kleuren en afwerkingen, passend bij de laatste woontrends.

Alle bamboe vloeren zijn anti-statisch en anti allergisch en dragen hierdoor bij aan een gezond binnenklimaat.

Verschillende toepassingen

MOSO heeft ook een ruim assortiment bamboe plaatmateriaal en fineer in het programma, voor toepassingen zoals trappen, deuren, wanden, plafonds en meubels. Het brede assortiment producten biedt de mogelijkheid om het gekozen bamboe lijnenpatroon door te voeren in verschillende toepassingen. Ook voor buitentoepassingen is bamboe zeer geschikt. Met name voor gebruik als terrasplank.

FotoAlles over bamboe vloeren

Inspiratie en informatie

Voor meer informatie en inspiratie op het gebied van bamboe vloeren kunt u kijken naar "product in beeld" en naar onze inspiratie-borden op Pinterest. Bovendien is het mogelijk om via onze brochure-service gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie.

Download de brochure

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen