pinterest
Ultra matte afwerking houten vloeren

Ultra matte afwerking houten vloeren

Houten vloeren met een matte, onbewerkte uitstraling zijn tijdloos en sluiten prachtig aan bij de huidige interieurtrends. Trae Lyx heeft een complete lijn naturel lakproducten, die zorgen voor een ultramatte afwerking en bescherming van parket en houten vloeren.

Trae Lyx Naturel Line

Wil je dat je houten vloer optimaal beschermd is, maar een mooie, onbehandelde uitstraling heeft? Trae Lyx Naturel is een ultra matte 2-componentenlak van projectkwaliteit, die kan worden aangebracht op verschillende  soorten parket en houten vloeren. Door de onzichtbare afwerking van de producten uit de Naturel Line behoudt de vloer een natuurlijke uitstraling, is er minimaal onderhoud nodig en wordt de vloer slijt-, kras- en stootvast.

We lichten drie producten uit deze Naturel-lijn voor je uit: Naturel Extreme, Naturel Finish & Naturel Grondlak

Trae Lyx Naturel Extreme geeft hout een ultra matte geoliede uitstraling; een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten lak van projectkwaliteit op polyurethaanbasis. Het is uitermate geschikt voor parket, plankenvloeren en meubelen in woonruimten en openbare ruimten, zoals winkels en restaurants, die blootstaan aan een zeer intensieve belasting. De lak biedt weerstand tegen slijtage, huishoudchemicaliĆ«n, schoenstrepen en (micro-) krassen. TRAE LYX Naturel Extreme is opmerkelijk duurzaam en onderhoudsvriendelijk. 

Trae Lyx Naturel Finish beschermt de wand en geeft deze een ultra matte uitstraling. Het is geschikt voor wanden, die zijn afgewerkt met latex, stucwerk, spack, enz. Het is ook geschikt als afwerking van minerale ondergronden, zoals vloeren en wanden met betonlook.

Tot slot geeft Trae Lyx Grondlak Naturel geeft de houten vloer een natuurlijke uitstraling. De lak is een watergedragen, 1-componenten blanke primer en is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van inhoudsstoffen, die voorkomen in o.a. eiken- en beukenhout. Het voorkomt verkleuringen en doorslag van noesten en kwasten in de laklaag.

Wil je meer weten over producten om je houten vloer en parket te beschermen en onderhouden? Kijk dan hier

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen