Gietvloeren: een mooie basis voor elk interieur

Bij het kiezen van het materiaal en de kleur van je vloer, kies je niet alleen voor een stijlvolle basis maar ook voor eenheid in je interieur. Met een gietvloer kan je de perfecte sfeer in huis creëeren, naar jouw wens en afgestemd op jouw woonstijl. Bovendien zijn gietvloeren geschikt voor elke ruimte in het huis, ook voor de badkamer! Strak, vlak en in veel kleuren verkrijgbaar. Lees hieronder meer...

Gietvloer in het interieur. PU-gietvloer van Motionvloer in de woonkamer #gietvloer #motionvloer

PU gietvloer

Gietvloeren vormen een stijlvolle rustgevende basis van je interieur. Een PU gietvloer wordt over het algemeen beschouwd als de mooiste gietvloer, omdat deze een ruimte luxueuzer, strakker en heel bijzonder maakt.
De kunststof vloer van polyurethaan is erg populair bij moderne inrichtingen vanwege zijn naadloze uitstraling. In combinatie met natuurlijke materialen vormt deze vloer een warme basis en is daarom ook bij een Scandinavische woonstijl geliefd.

PU Gietvloer van Motionvloer #gietvloer #motionvloer #interieur

Grijze gietvloer

De meest gekozen gietvloer-kleur is grijs, dat wil niet zeggen dat dit de enige kleur is waarin een gietvloer te verkrijgen is. Door gebruik te maken van Ral, Sigma en Sikkens kleurcodes is elk denkbare kleur mogelijk. Van roze, tot groen, tot wit… 

PU-gietvloer van Motion #motionvloer #gietvloer #interieur #vloer

PU-gietvloer - Motionvloer

De kunststof gietvloeren van Motionvloer zijn gemaakt van polyurethaan en hebben een taai-elastische basis. Hierdoor heeft polyurethaan een gebruiks- en onderhoudsvriendelijk karakter. De naadloze vloersystemen op basis van kunststof zijn opgebouwd uit pure materialen, waardoor ze vrij zijn van chemicaliën en andere schadelijke stoffen. 

PU-gietvloer van Motion #motionvloer #gietvloer #interieur #vloer

Een PU vloer heeft een lage warmteweerstand waardoor hij snel de omgevingstemperatuur aanneemt. Dat zorgt ervoor dat de gietvloer snel aangenaam aanvoelt. Ideaal voor spelende kinderen of wanneer je lekker met je blote voeten door het huis wilt wandelen.

Wil je ook een designvloer maar ben je niet zeker wat past bij de stijl van je woning? Bekijk hier meer voorbeelden van gietvloeren. Wil je meer informatie? Vraag de brochure aan. 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen