Woca - Meer van het merk Woca

Product in beeld 7 Nieuws 1 Dealers 9

Woca Diamond oil houten vloeren

Voor de machinale basisafwerking van uw houten vloer is de Woca Diamond Oil geschikt. De oliezorgt voor een sterk, flexibel, vuil- en waterbestendig oppervlak. Woca Diamond Oil is ... meer »

Woca intensiefreiniger houten vloeren

Om uw houten vloer intensief te reinigen gebruikt u de Woca intensiefreiniger. Deze wordt gebruikt voor de grondige reiniging van houtoppervlakken in huis, zoals meubels, panelen, ... meer »

Woca floor paint houten vloer

De Woca floor paint is een dekkende watergedragen verf voor houten vloeren. Verkrijgbaar in wit. Onderhoud met WOCA Polish voor lak en WOCA Zeep voor lak. Indien een extra sterke... meer »

Woca hardwax olie houten vloeren

Bescherm uw houten vloer door deze met de Woca Hardwax olie te behandelen. De olie garandeert een zeer slijtvaste bescherming. Kan gebruikt worden op elk onbehandeld, nieuw of opni... meer »

WOCA zeep reiniging & onderhoud houten vloeren

WOCA natuurzeep en No 1 zeep zijn ideale reinigings- en onderhoudsmiddelen voor houten vloeren. Een schoonmaakbeurt met de zeep verwijdert het vuil en voorziet het oppervlak van ee... meer »

WOCA onderhoudsolie houten vloer

Onderhoud uw houten geoliede vloer met WOCA Onderhoudsolie. Onderhoudsolie maakt de vloer extra slijtvast in de bovenste poriënlaag. Tegelijkertijd krijgt het hout een optimal... meer »

WOCA neutral oil invisible houten vloer

WOCA Neutral Oil Invisible zorgt ervoor dat de kleur en uitstraling van pas geschuurd eikenhout na de behandeling behouden blijven. Dankzij de werking van het product ziet de vloer... meer »