Motionvloer - Meer van het merk Motionvloer

Product in beeld 9 Nieuws 1 Dealers 3

Motion Mono Gietvloer

In deze ruime loft in Amsterdam heeft Motion een Mono gietvloer aangebracht. Door maar één kleur te gebruiken voor de kleurlaag ontstaat er een effen gietvloer, dus zonder betonl... meer »

Motion transparante gietvloer

Met de Motion transparante gietvloer heeft u de mogelijkheid tot het gebruiken van een persoonlijke afbeelding of, in samenspraak met een kunstenaar, het laten ontwerpen van een un... meer »

Motion sparkle design gietvloer

De Motion Sparkle design gietvloer is de eye-catcher voor iedere ruimte. De Motion Sparkle wordt voorzien van driedimensionale vlokken en transparant afgegoten. Stijlvol en verbluf... meer »

Motion High Performance Gietvloer

De Motion High Performance is uitermate geschikt voor toepassing in alle ruimtes van een huis. In dit voorbeeld is de gietvloer aangebracht op alle verdiepingen. De badkamer i... meer »

Motion Gietvloer in Woonboerderij

De Motion Gietvloer past in ieder interieur. Een mooi voorbeeld hiervan is de gietvloer in deze woonboerderij. Het is de samensmelting tussen authentiek en design. De combinatie tu... meer »

Motionvloer gietvloer betonlook

Gietvloeren met betonlook zijn populair. Er zijn twee verschillende soorten gietvloeren met betonlook: cementvloeren en kunststofvloeren van polyurethaan (PU), naadloze vloersystem... meer »

Motionvloer PU gietvloer

Een PU gietvloer is de mooiste gietvloer die een ruimte luxueuzer, strakker en echt bijzonder maakt. De kunststof vloer van polyurethaan is een elastische gietvloer die erg populai... meer »

Motion Nature gietvloer

De Motion Nature gietvloer van Motionvloer heeft de uitstraling van een echte betonvloer. De cementgebonden gietvloer is natuurlijk en industrieel. De ambachtelijke verwerking... meer »

Motionvloer gietvloer groen grijs

De Motion gietvloeren zijn in vrijwel iedere kleur of kleurcombinatie verkrijgbaar. Aan de hand van monsters / samples, de kleurenwaaiers en de expertise van Motionvloer, wordt u i... meer »