Floorfriendly - Meer van het merk Floorfriendly

Product in beeld 17 Nieuws 1 Dealers 5

Floorfriendly viltglijder voor schuine stoelpoot

Floorfriendly heeft een viltglijder ontworpen voor stoelpoten die schuin op de vloer staan. Hoewel sommige vloeren met opzet een verouderde look meekrijgen, wilt u voorkomen dat er... meer »

Floorfriendly Viltglijder voor plat buisframe

Floorfriendly heeft een nieuwe Viltglijder voor een plat buisframe, De HSL-VK heeft een maat van 14x80 mm en is speciaal voor slanke vierkante frames. Denk hierbij aan designstoele... meer »

Floorfriendly onderzetter vloerbescherming

Sommige meubels en vaak piano’s zijn voorzien van kleine wieltjes die behoorlijk wat schade aan uw vloer kunnen toebrengen. Floorfriendly heeft voor dit probleem de transpara... meer »

Floorfriendly Zwenkwiel met zachte mantel, 50cm Chroom

De Floorfriendly Zwenkwiel met zachte mantel heeft een stoer uiterlijk door zijn verchroomde metalen behuizing. Deze Floorfriendly Zwenkwiel is voor o.a. bureaustoelen. Speciaal vo... meer »

Floorfriendly anti-slipdop met schroef voor stoel of bank

Deze duurzame Floorfriendly anti-slipdop met schroef is voor gebruik onder houten poten en overige meubelen. Met deze elastische antislip voorkomt u dat de bank verschuift. Kies de... meer »

Floorfriendly vloer beschermende kunststof glijder met schroef

De Floorfriendly kunststof glijder met schroef is voor gebruik onder houten poten of overige meubelen. Kies de diameter iets kleiner dan de stoelpoot voor het mooiste resultaat. Zo... meer »

Floorfriendly vloer beschermende teflonglijder voor plat buisframe

De Floorfriendly teflonglijder met zelfklevende laag kunnen gemakkelijk bevestigd worden onder platte slede frames en overige smalle onderstellen. Voor gebruik op minder krasgevoel... meer »

Floorfriendly Zwenkwiel met zachte mantel, 50cm

De Floorfriendly Zwenkwiel met zachte mantel (zonder weekmaker) is voor o.a. bureaustoelen. Speciaal voor gebruik op harde vloeren zoals bv parket/laminaat/ steen/linoleum/kurk/PVC... meer »

Floorfriendly Zwenkwiel met zachte mantel

De Floorfriendly Zwenkwiel met zachte mantel (zonder weekmaker) is voor o.a. eetkamerstoelen. Speciaal voor gebruik op harde vloeren zoals bv parket/laminaat/ steen/linoleum/PVC et... meer »

Floorfriendly Viltglijder voor buisframes

De Floorfriendly Viltglijder voor buisframes is voor vlakke vloeren zoals parket, laminaat, marmoleum, PVC etc. Deze wordt geklemd rond het buisframe. De buis moet voorzien zijn va... meer »

Floorfriendly Ronde verstelbare viltdop

De Floorfriendly verstelbare viltdop is geschikt voor gebruik op vlakke vloeren zoals parket, laminaat, marmoleum, PVC etc. Te gebruiken in een ronde holle poot onder een hoek met ... meer »

Floorfriendly Teflondop HVIB-T XL

De HVIB-T XL is een dop met een teflon basis en een grote verstelbaarheid. De brede basis voorkomt dat stoelpoten in het tapijt wegzakken of blijven haken, hierdoor is de stoe... meer »

Floorfriendly ronde PVC dop in zware uitvoering

Stevige ronde pvc dop om over de poot heen te schuiven. Met extra stevige basis om slijtage te vertragen.... meer »

Floorfriendly ronde dop met vervangbaar vilt

Viltdop van kunststof met vervangbaar viltschijfje voor intensief gebruik in een ronde holle poot, recht op de vloer. Hoogte van de dop is 8mm. In diverse maten leverbaar.... meer »

Floorfriendly glijder van kunststof voor buisframes

Standaard rechthoekige glijder voor ruwe stenen vloeren of tapijt. Wordt geklemd rond een buisframe. Bijvoorbeeld bij Gispen en Thonet fauteuils. Voor de maten 10,11,12 en 13m... meer »

Floorfriendly glijder voor zien van vilt

Handige glijder voorzien van vilt, speciaal voor onder stoelen met buisframe of slede. Geen getob meer met plakvilt, direct online te bestellen via de webwinkel.... meer »

Floorfriendly doppen en glijders v.v. VILT

Onder stoelen en fauteuils zit vaak een dop, glijder of wiel die niet geschikt is voor de vloer. Met de juiste dop of glijder voorzien van vilt of Teflon onder uw stoelen kunt u ze... meer »