pinterest

Associated Weavers (AW)

Associated Weavers (AW) is een van Europa’s toonaangevende producenten van getuft kamerbreed tapijt en een veelbelovende uitdager in de markt van luxe vinylvloeren.

De 630 toegewijde medewerkers van het bedrijf maken en verkopen 26 miljoen vierkante meter tapijt per jaar, goed voor een omzet van zo’n 172 miljoen euro. Associated Weavers voert uit naar meer dan 55 landen en heeft wereldwijd sterke en duurzame relaties opgebouwd met klanten en partners. Een passie voor vloeren, een gedegen productkennis en een oog voor uitzonderlijk design: dat zijn de sterktes van de teams van Associated Weavers. Het bedrijf houdt de vinger aan de pols van trends in interieurdesign en innovaties op het vlak van kleur, textuur en techniek, om met creatieve en hedendaagse vloerbekleding erbovenuit te steken in de residentiële markt.

Associated Weavers gaat nu de uitdaging aan om ook de voorkeursleverancier te worden voor commerciële vloerbekleding, met luxe vinylvloeren, tapijttegels en kamerbreed tapijt. De commerciële concepten zullen ongetwijfeld het succes van residentiële merken zoals Invictus® Sensualité® en Sedna® evenaren. Associated Weavers is immers niet zomaar de innoverende marketingpionier bij uitstek.

Associated Weavers (AW)
Weverijstraat 1
9600 RONSE

T: (+)32 55 230 211
E: info@awe.be
Bezoek de website

Wij verkopen de volgende merken:

banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen