pinterest

Geen verbouwing zonder stukadoor

Tijd voor een grootse verbouwing! De nieuwe vloer is uitgezocht. Compleet met de perfecte isolatie voor een warm huis. De keuze is tegenwoordig enorm groot. Van visgraatmotief tot patronen. Meestal is er voor elke klantenwens wel een passende vloer te vinden. Veel mensen kunnen wel zelf een vloer leggen. Bij de bouwmarkt lenen ze de gereedschappen die ze zelf niet hebben. En enthousiast gaan ze aan de slag. Geweldig natuurlijk. Klussen is altijd goed, het laat je kennis ontwikkelen. En je hersenen gaan ook flink aan het werk. Veel klussers bedenken slimme oplossingen als iets niet meteen lukt. Een stukje extra plint op die zwakke plek bijvoorbeeld. Welke klus besteed jij met klussen wel uit?

Veel mensen kiezen voor een stukadoor

De meeste mensen gaan bij de verbouwing ook zelf aan de slag. Naast het leggen van de vloer worden zo ook de plinten bevestigd. Het verven van een kozijn of deur is ook nog voor de meeste een klus die te doen is. Het onkruid verwijderen uit de tuin en een garage opruimen? Het kan langer duren, maar vaak komen we er zelf wel uit.

Anders is het als de muren ook gestuct moeten worden. Dit laten veel mensen aan een vakman over. Niet vreemd, want stucen is een precies werkje. Het vraagt kracht en vaardigheid om de stuc gelijkmatig te verdelen. Alleen zo maak je de muur sterker én glad. En goed stucwerk heeft een vochtwerende werking. Belangrijk dus dat dit goed gebeurd.

Zo is de stukadoor bij jou in de buurt te vinden

Wil je ook een stukadoor inhuren? Een stukadoor vinden kan nog best lastig zijn. zeker als er in jouw netwerk geen stukadoor bekend is. Wat doe je dan? Het is bekend dat stukadoors een volle agenda hebben. Als je een klus snel wilt klaren, is het fijn als je zo snel mogelijk de juiste vakman gevonden hebt. Er zijn sites op internet waar je betrouwbaar een stukadoor in jouw woonplaats vinden kunt.

Hoe weet je of een stukadoor betrouwbaar is? Kijk allereerst of deze op site staat ingeschreven met meerdere stukadoors. Ook is het lonend om de recensies te lezen. Daarnaast kun je ook bellen voor meer informatie. Eenmaal een stukadoor gevonden, is het helpend als alles klaar is. De oppervlaktes die je wilt stucen schoon opleveren. Al het behang eraf en de spullen in de buurt weg zetten. 

Heb jij al eens vloeren vervangen en de muren laten stucen? Dan zul je beamen dat je huis compleet anders oogt!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen