Industriële badkamer met betonlook

Industriële badkamer met betonlook

Kan jouw badkamer wel een opknapbeurt gebruiken? Als je toe bent aan een geheel nieuwe stijl in je woning is het een goede keuze om voor de industriële look te kiezen. Deze stijl is de laatste tijd erg populair. We zien deze trend vaak voorbij komen in de woonkamer, maar waarom zou je het niet kunnen toepassen in de badkamer? De betonlook zorgt voor een stoere en luxe uitstraling en kan op verschillende manieren worden toegepast. 

Betonlook in de badkamer

Ben je wel een beetje uitgekeken op de standaard witte tegels? Als je een bijzondere badkamer wilt creëren, is de betonlook vloer een goede keuze. Nu vraag je je misschien af: wat is betonlook eigenlijk? Dit type vloer bestaat uit kunststof, maar met de uitstraling van beton. Tegenwoordig is de betonlook vloer bijna niet van echt te onderscheiden, maar het bied je veel meer voordelen dan echt beton. Het materiaal zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling, maar dit kun je prima combineren met andere stijlen of kleuren. Zo is een combinatie van betonlook met hout de laatste tijd erg hip, maar ook kun je ervoor kiezen om een lichte kleur bij het beton te combineren. 

Tegels op de wand

De betonlook kun je op veel verschillende manieren toepassen in de badkamer. Dit kan door middel van een betonlook vloer, maar ook door het plaatsen van stoere tegels. Je kunt helemaal zelf bepalen in hoeverre je de look wilt doortrekken in de ruimte. Je kunt all-the-way gaan met een betonlook vloer en tegels in dezelfde tint, maar je kunt er ook voor kiezen om één aspect in de badkamer de betonlook te geven. Een makkelijke manier om de stoere stijl toe te passen, is door het plaatsen van beton badkamertegels. Deze zijn te verkrijgen in veel verschillende vormen en stijlen. Kies voor een donkergrijze tint als je de badkamer donker wilt maken of juist voor een lichte kleur als je de ruimte groter wilt laten ogen. Wil je liever geen tegels? Kies dan voor speciale betonlook verf. 

Voordelen woonbeton

De betonlook in de badkamer is hip en dit komt niet alleen door de prachtige uitstraling. Het bied je namelijk ook nog eens een aantal voordelen ten opzichte van echt beton. 

  • Waterbestendig
    Het is natuurlijk wel handig dat het materiaal in de badkamer waterbestendig is. Woonbeton is geheel vochtbestendig. Je hoeft dus geen speciale tegels in de douche te leggen.
  • Gemakkelijk schoon te houden
    Een betonlookvloer of tegels zijn erg gemakkelijk schoon te maken. Het dweilen van de vloer is genoeg om deze in goede staat te houden.
  • Naadloos en slijtvast
    Woonbeton is ook nog eens naadloos en slijtvast. Dit zorgt ervoor dat de vloer en of tegels duurzaam zijn en erg lang mee gaan. Je kunt jaren genieten van de prachtige badkamer.

Of je nu een betonlook gietvloer in Rotterdam of Leeuwarden wilt laten plaatsen, zorg ervoor dat je in zee gaat met een professional. Je wilt natuurlijk wel dat de vloer op een goede wijze geplaatst wordt, zodat je er jaren van kunt genieten. 

Gietvloer Rotterdam

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen