Product in beeld overzicht

of op Reset het filter
WOCA Natuurzeep

WOCA Natuurzeep

WOCA Natuurzeep wordt gebruikt voor de regelmatige reiniging en bescherming van alle hout in huis. Natuurzeep Naturel wordt gebruikt voor de donkere houtsoorten, terwijl Natuurzeep... meer »

WOCA Werkbladolie

WOCA Werkbladolie

WOCA Werkbladolie wordt gebruikt voor de basisbehandeling en verzorging van keukentafelbladen en meubelen. Werkbladolie dringt in het behandelde oppervlak en maakt het sterk water-... meer »

WOCA Worktop gel

WOCA Worktop gel

WOCA Worktop Gel is geschikt voor het opfrissen van eerder geoliede oppervlakken. De krachtige gel is sneldrogend, versterkt de natuurlijke uitstraling en kleur van het hout en waa... meer »

WOCA Colour Oil

WOCA Colour Oil

WOCA Colour Oil is kleur en bescherming in één product. In combinatie met voorbehandelingen zoals logen, ontstaan veel nieuwe kleurmogelijkheden. Colour Oil versterkt de kleur en... meer »

WOCA Masterolie

WOCA Masterolie

Masterolie kan zowel handmatig als machinaal worden gebruikt als basisbehandeling voor hout. Masterolie naturel wordt meestal gebruikt voor donkere houtsoorten, terwijl Masterolie ... meer »

WOCA Neutral Oil Care

WOCA Neutral Oil Care

Voor de eindafwerking en het onderhoud van alle houtoppervlakken die met Neutral Oil behandeld zijn. Resultaat Neutral Oil Care voorziet het hout van een extra slijtvaste bes... meer »

WOCA Oil Care

WOCA Oil Care

Oil Care is een onderhoudsolie op waterbasis voor het opfrissen van alle oxidatief geoliede houtoppervlakken en het reguliere onderhoud van geoliede vloeren. WOCA Oil care is oplos... meer »

FLOORZ- Oude tegels mozaiek

FLOORZ- Oude tegels mozaiek

FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van oude vloertegels. Grootste collectie van Nederland en België. Breng een bezoekje aan onze showroom voor meer inspiratie.... meer »

WOCA Superontvlekker

WOCA Superontvlekker

Superontvlekker wordt gebruikt voor het verwijderen van plotseling ontstane spatten en vlekken, bij voorkeur op vloeren van naaldhout en pitch pine. Resultaat Superontvlekker v... meer »

WOCA Easy Neutralizer

WOCA Easy Neutralizer

WOCA Easy Neutralizer is het enige reinigingsmiddel om zwarte vlekken in eiken te verwijderen, die veroorzaakt zijn door reacties met het looizuur in het hout. Bijvoorbeeld vlekken... meer »


Volgende pagina »