pinterest
ROYL Oil 1K | RIGO Verffabriek

ROYL Oil 1K | RIGO Verffabriek

Breng de natuurlijke kracht en schoonheid in je huis met de ROYL vloeroliën van RIGO Verffabriek. De ervaren meester oliemakers, met bijna 40 jaar expertise, zorgen voor een product dat niet alleen duurzaam, maar ook uitzonderlijk krachtig is.

Met slechts één behandeling bieden deze oliën langdurige bescherming aan je houten vloer, diep doordringend in de poriën om tegen water en vuil te beschermen.

Deze 100% plantaardige, oplosmiddelvrije oliën geven je vloer een prachtige, matte en natuurlijke uitstraling. Ze zijn een perfecte keuze voor circulair en duurzaam bouwen en verhogen de ecologische waarde van je leefomgeving.

Je kunt snel genieten van je behandelde vloer: deze is al na 24 uur belastbaar en binnen een week volledig bestand tegen vocht. Kies uit 24 standaard kleuren, die je ook onderling kunt mengen voor een gepersonaliseerde touch.

De vloeroliën van RIGO Verffabriek zijn A+ Indoor Air Quality gecertificeerd, wat betekent dat ze bijdragen aan een gezondere luchtkwaliteit in huis. Ze zijn ook geschikt voor vloerverwarming, waardoor je een perfecte balans tussen comfort en stijl creëert.

Wil je meer informatie? Vraag de brochure aan.

RIGO Verffabriek

Meer dan alleen een verffabriek

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen