Laminaat vloeren Largo & Classic

De laminaatvloeren van de Quick-Step collecties Classic en Largo spelen optimaal in op de huidige interieurtrends waarin basistinten de hoofdrol spelen. Onbewerkt, natuurlijk en puur; hergebruikte materialen en gerecyclede producten duiken steeds meer op in het interieur door hun duurzaamheid, maar zeker ook door de charme die ze uitstralen.

Voorbeelden van laminaatvloeren uit de Classic lijn

Binnen de Classic lijn van Quick-Step zijn vele eikendesigns te zien. 'Puur natuur' oogt de Windsor eiken (afbeelding hieronder), voor een warme sfeer in het interieur.

Laminaat vloer met puur natuur hout look - Quick-Step Classic Windor eiken

De reclaimed look ofwel het gebruik van (schijnbaar) doorleefde, authentieke materialen blijven we zien in het interieur. Deze designs hebben een patine, zodat het effect een zachtere, romantische uitstraling krijgt. De laminaat vloer Reclaimed Patina Eik heeft een patine, zodat het effect een zachtere, romantische uitstraling krijgt. Prachtig voor de slaapkamer!

Laminaat vloer Classic Quick-Step

De Havanna Eik Natuur met zaagsneden heeft een erg bijzondere reclaimed look gekregen door het handmatig aanbrengen van de zaagsneden en deze met een soft poedereffect in het dessin te verwerken. Voor een landelijke sfeer, bijvoorbeeld in de keuken.

Laminaat vloer met reclaimed look uit de Classic collectie van  Quick-Step

Largo collectie: klassiek, romantisch en een zachte uitstraling

De Largo collectie heeft veel verschillende designs: van reclaimed dessins, tot romantische vloeren en klassieke eiken looks.

Puur natuur interieur met een laminaatvloer met authentieke eiken 'look' - Quick-Step Largo collectie

Bij de houtstructuur van de Dominicano Eik Grijs vloer (hieronder afgebeeld) heeft de natuur zijn werk gedaan. Denk bij de planken aan aangespoeld hout op het strand in de Dominicaanse Republiek. Door zon, zee, zand en wind ontstaan subtiel voelbare zaagsneden, barsten met een diepe matte structuur en glansgraden aan het oppervlak creëren de verweerde look die helemaal terug te vinden is in de interieurs van nu.

Laminaat vloer Largo Quick-Step dominicano eik grijs

Laminaat Quick-Step Largo long island eik natuur

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen