Magnum - Meer van het merk Magnum

Product in beeld 11 Nieuws 2 Dealers 2

MAGNUM elektrische vloerverwarmingsfolie

Speciaal voor parket, laminaat en houten vloeren heeft MAGNUM twee systemen beschikbaar: een ultra-dunnen (0,4 mm) elektrische vloerverwarmingsfolie en een 25 mm watergedragen syst... meer »

Magnum noppenplaat voor vloerverwarming

De MAGNUM noppenplaten voor vloerverwarming zijn speciaal ontworpen om de voorbereiding van de vloer voor het leggen van verwarmingsbuizen te vereenvoudigen, waardoor de installati... meer »

Magnum thermostaat Z-Wave

Deze elektronische Magnum Z-Wave-thermostaat is geschikt voor inbouw in een standaard inbouwdoos. De thermostaat heeft een ingebouwde Z-Wave 500 chip die kan worden aangesloten met... meer »

Magnum vloerverwarming TubeMat

Maak van uw bestaande radiator in een handomdraai een comfortabel vloerverwarmingssysteem met de MAGNUM TubeMat. De MAGNUM TubeMat bestaat uit een 8 mm vloerverwarmingsbuis op... meer »

MAGNUM vloerisolatie Isorol

MAGNUM Isorol is een geëxpandeerd polystyreenschuim 1-zijdig bekleed met een gemetalliseerde PET-film 12µ. Te gebruiken als onderlaag voor de MAGNUM Cable. De basisvloer... meer »

MAGNUM vloerisolatie Isoplate

MAGNUM Isoplate biedt de mogelijkheid voor extra vloerisolatie daar waar maar zeer beperkte opbouwhoogte beschikbaar is. Door de drukvaste eigenschappen van de isolatieplaten kan h... meer »

MAGNUM vloerisolatie Isofoam

MAGNUM Isofoam is een 5 millimeter dunne vloerisolatie gefabriceerd uitvolledig gerecycled materiaal. De stuctuur van de Isofoam is opgebouwd uit kleine gesloten cellen die een uit... meer »

MAGNUM Vloerverwarmingssystemen

De vloerverwarming van MAGNUM zorgt voor een gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte, waardoor een zeer egale warmtespreiding ontstaat. MAGNUM vloerverwarming... meer »

MAGNUM Mat

MAGNUM Mat is een unieke vloerverwarmingsmat. Het systeem is ontwikkeld om over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog vloerverwarming te kunnen... meer »

MAGNUM Cable

De unieke gele verwarmingskabel van MAGNUM, in combinatie met de MAGNUM Intelligent-Control digitale klokthermostaat maakt dit systeem tot een energiezuinige elektrische vloerverwa... meer »

MAGNUM Foil

De MAGNUM Foil vloerverwarmingsfolie is direct toepasbaar onder houten vloeren of laminaat. De folie is slechts 0.3mm dun. De vloertemperatuur kan middels de MAGNUM Intelligent-Con... meer »