Kies je favoriete vtwonen tegels met extra voordeel!

Kies je favoriete vtwonen tegels met extra voordeel!

De vier tegelseries Composite, Classic, Mold en Blancs van vtwonen by Douglas & Jones zijn overal in je huis een aanwinst. Zowel op de vloer als de wand. Welke tegelstijl je ook voor ogen hebt: alle series zijn overal toepasbaar, ook in je badkamer en keuken.

Deze nazomer profiteer je tijdelijk van extra voordeel! Tot en met 30 november 2020 krijg je bij aankoop van minimaal 45 m2 aan geselecteerde actietegels een vtwonen cadeaukaart t.w.v. maar liefst € 300,- cadeau. Heerlijk de leukste woonitems shoppen in de vtwonen shop, dat is altijd de moeite waard!

After Summer Specials

Je kunt kiezen uit het klassieke marmerpatroon van de serie Classic, de robuuste uitstraling van de serie Composite, de karaktervolle betonserie Mold óf juist de natuurgetrouwe houtpatronen van de gloednieuwe serie Blancs. Ook bijzonder: mix & match juist de verschillende series in jouw persoonlijke stijl. Zo geef je je huis in één klap een bijzondere uitstraling! Bekijk hieronder voorbeeldenen kies jouw favoriete tegel!

Tegelserie Composite

vtwonen tegels in de badkamer. Serie Composite via Douglas & Jones #vlwonen #badkamer #tegels #douglasjones

De serie Composite is een klassieke tegelserie met een moderne twist. Een retro-uitstraling die zorgt voor een stoer en robuust gevoel in je huis. Ook te krijgen in Mozaiek en Muretto, voor een fraaie eyecatcher op de wand.

Tegelserie Classic

vtwonen wandtegels keuken. Serie Classic via Douglas & JOnes #vtwonen #keuken #keukenidee #wandtegels #tegels

De serie Classic biedt een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. In zowel basic matte tinten als een glanzende variant zorgen de tegels voor een bijzonder marmereffect. Op een speelse wijze én een tikkie gedurfd geven ze je interieur een moderne knipoog naar het verleden!

Tegelserie Mold

vtwonen tegels woonkamer. Tegelserie Mold via Douglas & Jones #tegels #vloertegels #vtwonen #douglasjones

De serie Mold is een robuuste betonserie met een karaktervolle look. 

Tegelserie Blancs

vtwonen tegels in de keuken. Tegelserie Blancs met natuurgetrouwe houtlooks via Douglas & Jones #vtwonen #vtwonentegels #tegels #keuken #keukentegels #keukenidee

De serie Blancs is een verfijnde houtserie die je interieur tot leven brengt! In twee fraaie tinten zorgen de natuurgetrouwe houtstructuren voor een levendig en warm karakter voor je vloer of wand.

After Summer Specials

Meer weten over deze actie? Bekijk hier de actievoorwaarden. Of ga langs bij een van de deelnemende verkooppunten om de tegels in het echt te bekijken, je vindt ze door het hele land. Laat je informeren én inspireren over de vele mogelijkheden!

Brochure over Kies je favoriete vtwonen tegels met extra voordeel! aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP