Tegelinspiratie met de vtwonen tegelcollectie

Tegelinspiratie met de vtwonen tegelcollectie

Tegels zijn er in alle kleuren, maten en soorten. Of het nu voor op de vloer is of voor tegen de wanden. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels. Tegels geven in één klap je huis een bijzondere uitstraling en ze kunnen in alle ruimtes van het huis worden toegepast, ook in de badkamer en keuken.

Keuken tegels VT Wonen tegelcollectie   Slappkamer tegels houtlook VT Wonen collectie


De vtwonen tegelcollectie is tot stand gekomen in samenwerking met de stylisten van vtwonen en is nu nog verder uitgebreid. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur. Mat, glanzend, met en zonder subtiel grafisch dessin, houtprint of met een kleine afdruk van een huisje, hart of cirkel. de tegels zijn allemaal te bewonderen bij de dealers van de vtwonen tegels, zoals bij KOL tegels in Haarlem.

Keuken wand grafische tegels VT Wonen tegelcollectie   VT wonen tegelcollectie badkamer


Dessins, mix & match

De eenvoudige witte tegel is altijd mooi. Maar voeg je af en toe eenzelfde tegel met een grafisch dessin toe, dan maak je je muur net spannender zoals bij de hierboven afgebeelde keuken. Mooi gecombineerd met matzwarte terracotta tegels op de vloer, die er in verschillende kleuren zijn, van warm wit tot chocoladebruin. De sfeervolle badkamer (hierboven afgebeeld) heeft een robuuste wand door de glanzende reliëf tegel Calpe Concrete. Op de vloer ligt een contrasterende terracotta tegel die mooi mat en groot is: White Touch heeft de uitstraling van witgeverfd beton. Het bad is bekleed met tegel Calpe Seagreen, uit dezelfde serie als de wandtegel.

Vensterbank tegels VT Wonen tegelcollectie   Vensterbank tegels VT Wonen tegelcollectie

Wit is er in zoveel nuances dat je zelfs met alleen witte tegels een spannend mozaïek kunt creëren. Deze grof gebakken, langwerpige tegels (mét zachte glans) voelen zich overal thuis: aan de muur, op de vloer en zelfs, zoals hier, op een lage kast voor het raam.

Haard glanzend grof gebakken tegels VT Wonen tegelcollectie   Douche tegels VT Wonen tegelcollectie

De glanzende, grof gebakken tegel in diepblauw maakt de schouw een lust om naar te kijken. Deze tegel is er in nog zeven andere prachtige kleuren. Het roept misschien herinneringen op aan vroegere tijden, maar door de industriële look van de bakstenen muur en de strakke kachel is dit onmiskenbaar een beeld uit de eenentwintigste eeuw.

VT Wonen tegelcollectie Loft Silver   Keuken VT Wonen tegelscollectie
Tegels Douglas and Jones VT wonen tegelcollectie houtlook    
Brochure over Tegelinspiratie met de vtwonen tegelcollectie aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP