Alles over vloeren: trends, inspiratie & informatie

Alles over vloeren: trends, inspiratie & informatie

Een nieuwe vloer uitkiezen lijkt een eenvoudige klus met het enorme aanbod dat er tegenwoordig is. Maar je keuze hangt van een aantal factoren af en dat gaat niet alleen om het materiaal en de kleuren die bij je passen.

Welke vloer is geschikt?

Het is handig om rekening te houden met een aantal zaken. Zo is de samenstelling van je huishouden belangrijk. Woon je alleen, met z’n tweeën of heb je een gezin met kleine kinderen? Dit zijn doorslaggevende omstandigheden wanneer je een vloer gaat uitkiezen. Een hoogpolig tapijt is niet handig wanneer er regelmatig een glas limonade wordt omgestoten. Of wanneer je stiften, zonder dop door het hele huis terugvindt. Je wil wel leven in je huis, dus kiezen voor een minder kwetsbare vloerbedekking is soms gewoon beter. Zodra je het één en ander hebt bepaald en zo nodig uitgesloten, bekijk je het materiaal en de stijl waar je van houdt.

Look-a-likes

In het nieuwste UW Vloer Magazine vind je een handige onderverdeling van de mogelijkheden in verschillende rubrieken. Van houten vloeren en visgraat parket tot laminaat, PVC en tegels. Kijk daarbij ook naar de ‘look-a-likes’, die momenteel immens populair zijn. Ze doen qua uitstraling niet onder voor ‘echt’  hout of natuursteen, maar zijn praktischer in onderhoud en gebruik.

Als het goed is, begin je dan een idee te krijgen van wat je graag thuis op de vloer wilt leggen. Dan is het tijd om de kleur te kiezen. Welke meubels wil je perse houden en hoe staan ze bij de kleur van de vloer straks? Ga je de muren nog een nieuw kleurtje geven? Overweeg je te gaan voor vloerverwarming?

Met deze tips in je achterhoofd kan je tijdens het bladeren door het nieuwste vloerenmagazine ongetwijfeld de vloer vinden die het beste bij jou past.

Bestel vloeren magazine #uwvloer

Alles over vloeren #houtenvloeren #laminaat #parket #pvc #visgraat #gietvloeren #vloeren #verbouwen #wonen #interieur #magazine


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief