pinterest
UW Vloer magazine: inspiratie & informatie bij het kiezen van een vloer

UW Vloer magazine: inspiratie & informatie bij het kiezen van een vloer

De vloer is de basis van je interieur en daarbij hangt de keuze niet alleen af van het materiaal en de kleur die bij je past. Het nieuwste vloeren magazine maakt je wegwijs in het enorme aanbod dat er tegenwoordig is en is een mooie leidraad bij het vinden van je nieuwe vloer. 

FotoUW Vloer magazine: inspiratie & informatie bij het kiezen van een vloer

FotoUW Vloer magazine: inspiratie & informatie bij het kiezen van een vloer

Welke vloer is geschikt?

Het is handig om rekening te houden met een aantal zaken bij het kiezen van een vloer. Zo is de samenstelling van je huishouden belangrijk. Woon je alleen, met z’n tweeën of heb je een gezin met kleine kinderen? Dit zijn doorslaggevende omstandigheden wanneer je een vloer gaat uitkiezen. Een hoogpolig tapijt is niet handig wanneer er regelmatig een glas limonade wordt omgestoten. Of wanneer je stiften, zonder dop door het hele huis terugvindt. Je wilt wel leven in je huis, dus kiezen voor een minder kwetsbare vloerbedekking is soms gewoon beter. Zodra je het één en ander hebt bepaald en zo nodig uitgesloten, bekijk je het materiaal en de stijl waar je van houdt.

Look-a-likes

In het nieuwste UW Vloer Magazine vind je een handige onderverdeling van de mogelijkheden in verschillende rubrieken. Van houten vloeren en visgraat parket tot laminaat, PVC en tegels. Kijk daarbij ook naar de ‘look-a-likes’, die momenteel immens populair zijn. Ze doen qua uitstraling niet onder voor ‘echt’  hout of natuursteen, maar zijn praktischer in onderhoud en gebruik.

Als het goed is, begin je dan een idee te krijgen van wat je graag thuis op de vloer wilt leggen. Dan is het tijd om de kleur te kiezen. Welke meubels wil je perse houden en hoe staan ze bij de kleur van de vloer straks? Ga je de muren nog een nieuw kleurtje geven? Overweeg je te gaan voor vloerverwarming?

Met deze tips in je achterhoofd kan je tijdens het bladeren door het nieuwste vloerenmagazine ongetwijfeld de vloer vinden die het beste bij jou past. We wensen je veel inspiratie!

FotoUW Vloer magazine: inspiratie & informatie bij het kiezen van een vloer

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen