Vloeren met een exotische houtlook

Vloeren met een exotische houtlook

In de interieurtrends zien we op het moment veel planten, cactussen en alles wat maar een tropische look heeft. Het interieur mag exotisch zijn. En niets past daar beter bij dan een vloer met een exotische uitstraling. Moduleo heeft een collectie PVC vloeren die perfect aansluiten bij deze trend.

Duurzame PVC vloeren

In de huidige interieurtrends zien we een voorliefde voor planten, cactussen en alles wat eigenlijk maar een tropische look heeft. De duurzame pvc vloeren van Moduleo zijn verkrijgbaar in allerlei look-a-likes van tropische houtsoorten. Natuurlijk met de voordelen en gebruiksgemak van een pvc vloer. Deze vloeren kunnen op elke plek in huis worden gelegd. #vloer #pvc #houtlook #interieur #moduleo

De duurzame pvc vloeren van Moduleo zijn verkrijgbaar in allerlei look-a-likes van tropische houtsoorten. Natuurlijk met de voordelen en gebruiksgemak van een pvc vloer. Deze vloeren kunnen op elke plek in huis worden gelegd.

Lichtere vloer

In de huidige interieurtrends zien we een voorliefde voor planten, cactussen en alles wat eigenlijk maar een tropische look heeft. De duurzame pvc vloeren van Moduleo zijn verkrijgbaar in allerlei look-a-likes van tropische houtsoorten. Natuurlijk met de voordelen en gebruiksgemak van een pvc vloer. Deze vloeren kunnen op elke plek in huis worden gelegd. #moduleo #pvc #interieur #vloer #cactus

Voor wie wel van deze exotisch/botanische interieurtrend houdt maar liever een lichtere vloer wil kan zeker ook terecht bij Moduleo voor een duurzame vloer. De sfeer kan dan met accessoires, behang en planten worden gecreëerd.

Bekijk hier meer PVC vloeren

Foto's: Moduleo


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief