Prachtige Topbamboe vloeren met 'vintage looks'

Prachtige Topbamboe vloeren met 'vintage looks'

Bamboe vloeren zijn in opmars op de houten vloeren markt en dat is niet voor niks. De bamboe vloerplanken zijn harder dan de beste eiken- of tropisch hard houten plank en de bamboevloeren van MOSO voldoen aan de hoge eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en gezondheid. De ontwikkeling van deze duurzame vloeren gaat hand in hand met de interieurtrends. De nieuwste stijlen Topbamboe vloeren zijn prachtig voor ieder eigentijds, modern interieur.  

Bamboe vloeren met een verouderd uiterlijk

MOSO® introduceert twee nieuwe stijlen in de Topbamboo collectie. De bamboe vloer Topbamboo uit de Dynamic Collection is een 3-laags parketvloer voor zwevende plaatsing in verschillende kleuren en afwerkingen. Een populaire vloer voor ieder eigentijds, modern interieur.

"Door de behandeling is er geen duidelijk patroon van bamboe meer herkenbaar

De twee nieuwe Topbamboo vloeren volgen de trend van houten vloeren met gebruikssporen. Deze bamboe vloeren hebben een verouderd uiterlijk en nieuwe kleuren - licht antiek-wit en warm antiek-grijs - en door de behandeling is er geen duidelijk patroon van bamboe meer herkenbaar. Tijdens het productieproces worden gebruikssporen aangebracht, die de vloer een vintage uitstraling geven. Met de twee nieuwe varianten is Topbamboo verkrijgbaar in elf kleuren.

Bamboevloer met verouderd uiterlijk. Prachtig in een eigentijds, modern interieur. Topbamboe vloer Antiek White van MOSO #bamboe #vloeren #bamboevloeren #moso
De nieuwe kleur Antiek White binnen de Topbamboo serie; een keiharde bamboe vloer met een natuurlijke, verouderde uitstraling

Bamboevloer met verouderd uiterlijk. Prachtig in een eigentijds, modern interieur. Topbamboe vloer Antiek Grey van MOSO #bamboe #vloeren #bamboevloeren #moso
Met de nieuwe kleur Antiek Grey biedt de MOSO® Topbamboo serie een warme, natuurlijke vloer die perfect past in moderne en tijdloze interieurs. Foto: Moso®

Eenvoudige en snelle installatie

De hoogwaardige constructie en de gemakkelijke manier van installatie van Topbamboo maken deze bamboe vloer populair. De toplaag van gecomprimeerd, zeer hard Density® bamboe wordt geperst op een HDF kern. De onderlaag van zachthout waarborgt vormstabiliteit. Met het Uniclic-systeem, kan de vakman of handige doe-het-zelver de vloer gemakkelijk en snel plaatsen.

Kwaliteitsproducten van bamboe

Na slechts vijf jaren groei zijn Moso bamboe stammen al rijp voor de oogst. Na de oogst worden de holle stammen in de lengterichting gespleten in strips, waarvan de binnen- en buitenlaag worden verwijderd. De strips worden gedroogd, gecrushed en vervolgens onder zeer hoge druk geperst tot Density® bamboe, wat harder is dan de beste eiken- of tropisch hard houten plank.

Alle MOSO producten worden geproduceerd in fabrieken die zijn gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001-normen. Alle MOSO vloeren dragen CE-markering. De kwaliteitsbewaking van MOSO zorgt ervoor dat de producten voldoen aan zeer hoge eisen op het gebied van kwaliteit, milieu, gezondheid en veiligheid. Dit onderstreept MOSO met 10 jaar garantie op de Topbamboo vloeren.

Bekijk hier meer bamboevloeren van MOSO

Brochure over Prachtige Topbamboe vloeren met 'vintage looks' aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP