Een visgraat vloer voor elke ruimte

Een visgraat vloer voor elke ruimte

Met een beetje verbeelding ruik je de lak en voel je de nerf van deze mooie visgraatvloer gelegd in een modern woonhuis. Niets is zo mooi als doorleefd hout; verweerd en met nerven. Alleen deze houten vloer voelt wel heel erg comfortabel aan. Hoe dat komt? Dat is het geheim van Therdex vloeren.

Visgraat vloer in combinatie met stalen deuren. Therdex PVC vloer #Therdex #pvc #pvcvloer #therdexvloeren #interieur #visgraat

Onderhoudsvrije vloeren

Deze Herringbone 7011 is een PVC vloer. De Therdex vloeren hebben de look & feel van een echte houten vloer, maar het gemak van PVC. En niemand kan ontkennen: gemak dient de mens. Dat schuren, lakken en oliën verleden tijd is, dat is mooi nieuws. Stofzuigen en dweilen is voldoende. Dat komt doordat de vloeren zijn voorzien van een harde, matte PU laag. Makkelijker wordt het niet!

Heel comfortabel

Voor elk interieur biedt Therdex bewust een onderscheidende, duurzame en veilige vloer met de uitstraling van hout. Ideaal ook voor een appartement, want deze vloeren 'klossen' niet zoals houten- en laminaat vloeren. Deze PVC vloeren dempen het loopgeluid. Dat is pas wooncomfort!

Visgraat vloer in de keuken. Keukenvloer. Therdex PVC vloer #Therdex #pvc #pvcvloer #therdexvloeren #interieur #visgraat

Therdex PVC vloeren kenmerken zich door de natuurgetrouwde dessins en de unieke combinatie mogelijkheden tussen visgraat en lange plank. PVC vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming én toepasbaar in vochtige ruimtes door de beschermlijk. Daardoor zijn ze ook heel mooi toepasbaar in de keuken en badkamer. En dat is helemaal volgens de laatste woontrends. Ze geven elke ruimte het juiste karakter. 

Eco & duurzaamheid 

Duurzaamheid in de vorm van kwaliteit en een lange levensduur is een vanzelfsprekende factor. Maar duurzaamheid gaat ook over het milieu. De vloeren zijn voorzien van bio-weekmakers. Door het gebruik van sojaolie zijn de weekmakers biologisch afbreekbaar. Dat is een belangrijk punt, voor ons, voor jou en vooral voor het milieu.

Visgraat vloer in interieur. Therdex PVC vloer #Therdex #pvc #pvcvloer #therdexvloeren #interieur #visgraat

Ben je benieuwd of deze mooie vloeren in jouw interieur passen. Bestel dan stalen bij Therdex. De juiste keuze gemaakt? Dan nemen ze de stalen graag terug, om voor de volgende aanvraag te gebruiken. Wel zo duurzaam! Download hier alvast de digitale brochure ter inspiratie en informatie!

Therdex PVC vloer #Therdex #pvc #pvcvloer #therdexvloeren #interieur #visgraat

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP