Tegelvloer Jumble Stone met grafische dimensie

Tegelvloer Jumble Stone met grafische dimensie

Ben jij een liefhebber van strak en architectonisch? Dan kan je vanaf nu volop kiezen uit de collectie PVC vloeren van Moduleo. Want met de Express with Impress collectie zijn er nu strakke vloeren met een geometrisch tintje.

Vloeren met extra dimensie

Naast een compleet aanbod met natuurgetrouwe vloeren met authentieke hout of natuursteen dessins speelt men met de introductie van Jumble Stone speelt in op de 3D-trend. Het 2D-ontwerp maskeert hier een 3D-structuur die de tegels een extra grafische dimensie bezorgt.

Moduleo PVC vloer Jumble Stone speelt in op de 3D-trend. Het 2D-ontwerp maskeert hier een 3D-structuur die de tegels een extra grafische dimensie bezorgt. De combinatie van het terugkerende ton-sur-ton met zachte pastelkleuren straalt gratie uit, met een moderne en minimalistische toets. #moduleo #vloer #pvcvloer #interieur #3d

De combinatie van het terugkerende ton-sur-ton met zachte pastelkleuren straalt gratie uit, met een moderne en minimalistische toets.

Interieurinspiratie: pvc vloeren met dessin Jumble Stone. Expressive Floors uit de Impress collectie van Moduleo #vloeren #pvcvloer #moduleo #interieur

Bekijk hier meer PVC vloeren

Foto's: Moduleo


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief