Stille & warme designvloeren van Meister

Stille & warme designvloeren van Meister

De nieuwe designvloeren Silent Touch van Meister zijn stil, warm voor de voeten en onderhoudsvriendelijk. De eerste soepele 5mm clic designvloer in lange plankenformaat, met een zeker clicsysteem bij temperatuurverandering.

Kunststof vloeren met natuurlijke uitstraling

De nieuwe en innovatieve designvloeren van Meister zijn niet onderhevig aan temperatuurveranderingen zoals bij PVC vloeren soms het geval is. Bovendien bevatten de flexibele designvloeren geen schadelijke ftalaten of andere weekmakers en zijn daarmee volledig onschadelijk voor de gezondheid omdat ze 100% PVC-vrij zijn. De eventuele ongemakken van PVC vloeren zijn zo verleden tijd! Na de snelle opkomst van pvc vloeren bleek dat de gebruikelijke clic pvc vloeren sterk onderhevig zijn aan temperatuurveranderingen, wat betekent dat deze bij warmte sterk uitzetten en bij koude opnieuw sterk krimpen, waardoor het clicsysteem het begeeft en men open voegen krijgt. Een ander nadeel van pvc vloeren is dat deze vol schadelijke stoffen zitten, „ftalaten“ die in bepaalde gevallen zelf kankerverwekkend zijn.

Comfortabel met blote voeten

De sterke Multiclic verbinding en de gepatenteerde flexibele Aquasafe speciaalplaat zorgen voor een sterke clicverbinding zonder risico op krimpen en zwellen zoals bij de gebruikelijke pvc vloeren. Een bijkomend voordeel is dat er geen aftekening is van oude oneffen ondergronden op de vloer door de harde maar flexibele Silent Touch™ Aquasafe speciaalplaat Het gepatenteerde elastische „Silent Touch™“ oppervlak is bovendien niet alleen stil maar ook warm, wat men snel merkt wanneer men er met blote voeten over loopt. Een verder voordeel is dat het „Silent Touch™“ oppervlak volledig geurneutraal is en bovendien over aangenaam voelbare structuren beschikt die deze vloer nog echter en natuurlijker laat overkomen. Daar waar de gebruikelijke clic pvc vloeren doorgaans slechts 4 unieke planken hebben, biedt Meister een veelvoud aan unieke planken aan voor een natuurgetrouwe uitstraling.

De totale Meister „Silent Touch™“ designvloerencollectie telt in totaal 18 decoren gaande van essen vintage tot eiken oud hout en werden net zoals bij andere Meister collecties ontwikkeld en afgestemd op de behoeften van de markt.

Voorbeelden van Meister Silent Touch vloeren

Designvloer Silent Touch van Meister. Stil, warm voor de voeten en onderhoudsvrij

Designvloer Silent Touch van Meister. Stil, warm voor de voeten en onderhoudsvrij

Designvloer Silent Touch van Meister. Stil, warm voor de voeten en onderhoudsvrij

Brochure over Stille & warme designvloeren van Meister aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP