PVC tegels met betonlook

PVC tegels met betonlook

Past een vloer met betonlook goed in jouw interieur, maar ben je op zoek naar een vloer met alle voordelen van PVC?  VivaFloors heeft haar Balance collectie uitgebreid met een uniek product: de Industrial Concrete lijn. Deze betonlook tegels geven elk interieur een sfeervolle en robuuste uitstraling.

PVC-vloer met de uitstraling van beton

De fraaie collectie bestaat uit 5 kleuren pvc tegels met betonlook. De tegels hebben geen vellingkant en kunnen daardoor strak tegen elkaar worden gelegd, hierdoor wordt de uitstraling van een betonvloer gecreëerd. Door de Special Embossing wordt deze illusie versterkt. Zo heeft VivaFloors een unieke vloer ontworpen met alle voordelen van een PVC-vloer.
De vraag naar PVC vloeren neemt weer toe. Met name de houtstructuren zijn populair, maar de vraag naar alternatieven neemt ook toe. De collectie van VivaFloors bestaat uit pvc vloeren met een houtlook, waar nu de betontegels aan zijn toegevoegd. VivaFloors is altijd bezig met vernieuwing. Zo werden eerder dit jaar PVC vloeren geïntroduceerd in een naaldhout- en steigerhoutprint geïntroduc­­­­eerd met extra lange planken.

Voorbeelden van PVC tegels met betonlook

Klik op de foto's voor meer infomatie

Vloer met betonlook met de voordelen van PVC. PVC tegels Balance van VivaFloors

PVC vloer met betonlook tegels Industrial Concrete van Vivafloors

PVC vloer met betonlook tegels Industrial Concrete van Vivafloors

Klik hier voor informatie over PVC vloeren

Foto's: Vivafloors


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief