De perfecte bescherming voor je houten vloer

De perfecte bescherming voor je houten vloer

Een houten vloer is prachtig in het interieur, maar heeft wel het juiste onderhoud en een goede bescherming nodig. De nieuwste innovatie op dit gebied zorgt voor een waterafstotende en perfect beschermde houten vloer, die gemakkelijk onderhouden kan worden. Wie wil dat nou niet!

Supersterke & sneldrogende olie

Deze Diamond Oil Active van Woca beschermt je vloer beter tegen vocht, vuil en slijtage. De innovatieve olie is een natuurlijke, supersterke, sneldrogende olie, waar geen chemische verharder aan toegevoegd hoeft te worden voor snelle uitharding of extra bescherming. En gelukkig beschikbaar in verschillende natuurlijke kleuren, zodat de vloer altijd perfect past bij jouw interieurstijl.

Na 3 tot 5 dagen is de houten vloer compleet waterafstotend

Een perfect beschermde, waterafstotende en gemakkelijk te onderhouden houten vloer met de nieuwste beschermende olie van Woca. #diamondoilactive #woca #houtenvloer #vloer #onderhoud

De Woca Diamond Active Oil wordt gemakkelijk en snel aangebracht. Het behandelde oppervlakte droogt snel en is na 12 uur beloopbaar. Na 3 tot 5 dagen is de houten vloer compleet waterafstotend.

'Hyper Cross Linking' technologie

De sterke en snelle uitharding van de olie wordt bereikt door de 'Hyper Cross Linking' technologie. Hierbij creëren de oliemoleculen miljarden extra connecties met elkaar, wat resulteert in een intensievere, sterkere bescherming. Het effect is vergelijkbaar met een web in het hout waardoor de vloer beter beschermd is tegen vocht, vuil en slijtage. Het enige wat de olie nodig heeft om geactiveerd te worden is een combinatie van wrijving en zuurstof >> LEES MEER
 
WOCA
WOCA is al 50 jaar expert in het natuurlijk beschermen en onderhouden van hout, binnen en buiten. Kijk hier voor meer onderhoudsproducten voor de houten vloer.

Brochure over De perfecte bescherming voor je houten vloer aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP