Onderhoudsvrije vinyl vloeren met houtdessin

Onderhoudsvrije vinyl vloeren met houtdessin

Dé woontrend van dit moment is de natuur in huis. Groene planten, het liefst een hele verzameling, botanische behang en het gebruik van natuurlijke materialen. Een houten vloer zorgt hierbij voor een sfeervolle en warme basis.

Een houten vloer is mooi, maar het onderhoud is vaak duur en tijdrovend. Gelukkig is de natuur tegenwoordig tot in de detail na te bootsen, wat is bewezen door een mooie collectie vinyl vloeren met houtdessin. Wat ook mooi is: deze vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk. En wie houdt daar nou niet van!

Designvloeren met houtdessin

Een designvloer met natuurlijk houtdessin hoef je namelijk niet te schuren, polijsten of lakken. Met een stofzuiger en dweil behoudt de vloer zijn originele look jarenlang. Echt een duurzame vloeroplossing. We geven je 4X inspiratie voor een vinyl designvloer met houtdessin in huis:

#1 Ideaal voor de keuken

#2 Perfect geschikt voor de badkamer

#3 Rustgevend voor je thuiswerkplek

#4 Natuurlijk look voor de woonkamer 

De afgebeelde vinyl vloeren met houteffect van Moduleo zijn niet alleen gemakkelijk schoon te maken, ze zijn ook geluidsabsorberend, vlekbestendig en buitengewoon slijtvast en ze worden gelegd met de Moduleo CLICK-technologie. Geen kleefmiddelen, geen gedoe, klik gewoon elke tegel of plank op zijn plaats voor een snelle en gemakkelijke installatie.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief