Bamboevloeren van MOSO Bamboe

Bamboevloeren van MOSO Bamboe

Bamboevloeren hebben nog steeds een hippe uitstraling, maar zijn allang niet meer alleen maar bereikbaar voor trendsetters. De nieuwe collecties van MOSO bevatten tientallen verschillende vloertypen, met een enorme variatie aan verschillende kleuren, stijlen en afwerkingen. Hierdoor worden bamboevloeren – ook qua prijsstelling - bereikbaar voor elke doelgroep.

Moso Bamboo Supreme | Moso bamboe
MOSO Bamboo Supreme
 
Moso Bamboo vloer caramel
MOSO Bamboevloer kleur karamel


Nieuwe generatie vloeren

Arjen Veltman, commercieel directeur van MOSO International: ‘Bamboe wint snel aan bekendheid als duurzaam product. Was het in het begin voornamelijk de hippe consument die bamboe op de vloer had liggen, tegenwoordig is bamboe als vloer beschikbaar voor elke woning en elk kantoor. De toenemende vraag naar bamboe is deels te verklaren doordat de consument steeds vaker voor duurzaamheid kiest. Een andere verklaring is het enorme diverse aanbod aan bamboeproducten door voortschrijdende technologische ontwikkelingen. Waar bamboevloeren eerst nog alleen beschikbaar waren in de standaard massieve blanke of caramel versie, zijn er nu ook geborstelde, gebeitste en gekleurde vloeren beschikbaar.

Moso Bamboo Forest | Bamboe vloer
MOSO Bamboo Forest
 
Unibamboo | Moso bamboe vloeren
Unibamboo | Moso Bamboe


Groen, Groener, Groenst

Met de introductie van de nieuwe collecties biedt MOSO de woonbranche een duurzaam alternatief voor binnen én buiten. Alle bamboe producten van MOSO zijn aangetoond CO²-neutraal over de hele levenscyclus. De producten zijn gemaakt van de snelst groeiende plant ter wereld: maximaal 1 m per dag! Veltman: ‘Voor wie onze standaard producten nog niet duurzaam genoeg zijn, bieden wij ook nog onze Green Premium lijn aan. Green Premium is gemaakt van compleet formaldehyde-vrije lijmen en zijn FSC gecertificeerd.’ Voor meer informatie over bamboevloeren www.moso-bamboe.nl

 

Brochure over Bamboevloeren van MOSO Bamboe aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP