Bamboevloeren van MOSO Bamboe

Bamboevloeren van MOSO Bamboe

Bamboevloeren hebben een hippe uitstraling en zijn allang niet meer alleen maar bereikbaar voor trendsetters. De collecties van MOSO Bamboe bevatten tientallen verschillende vloertypen, met een enorme variatie aan verschillende kleuren, stijlen en afwerkingen. Hierdoor worden bamboevloeren – ook qua prijsstelling - bereikbaar voor elke doelgroep.

Bamboevloeren MOSO Bamboe #bamboe #moso #interieur #vloeren

Innovatieve vloeren

Bamboe wint snel aan bekendheid als duurzaam product. Was het in het begin voornamelijk de hippe consument die bamboe op de vloer had liggen, tegenwoordig is bamboe als vloer beschikbaar voor elke woning en elk kantoor.

De toenemende vraag naar bamboe is deels te verklaren doordat we steeds vaker voor duurzaamheid kiezen. Een andere verklaring is het enorme diverse aanbod aan bamboeproducten door innovaties. Waar bamboevloeren eerst nog alleen beschikbaar waren in de standaard massieve blanke of caramel versie, zijn er nu ook geborstelde, gebeitste en gekleurde vloeren beschikbaar.

Groen, Groener, Groenst

Met de collecties biedt MOSO de woonbranche een duurzaam alternatief voor binnen én buiten. Alle bamboe producten van MOSO zijn aangetoond CO²-neutraal over de hele levenscyclus. De producten zijn gemaakt van de snelst groeiende plant ter wereld: maximaal 1 m per dag!

Voor meer informatie over bamboevloeren? Vraag hier de brochure aan!

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP