Mooie vloeren met de warmte van hout & sterk als steen

Mooie vloeren met de warmte van hout & sterk als steen

Ben je op zoek naar een sterke vloer, die gemakkelijk te onderhouden is en die past bij de interieurtrends van nu? Dan zijn de Naduravloeren van Meister misschien wel wat voor jou. Deze vloeren zijn net zo warm als een houten vloer, maar tegelijkertijd robuust en sterk als tegels, zodat ook harde voorwerpen haast geen schade kunnen aanrichten. Zijn er toch kleine deuken of krasjes ontstaan? Dan kunnen die meestal weer gecorrigeerd worden.

Perfect geschikt voor moderne woningen

De Naduravloer heeft een moderne look met vierkante 'tegels' in lichte betonkleuren, authentieke houtimitaties en donkere leisteen. Het vierkante formaat is perfect geschikt voor moderne woningen.
De extreme weerstand is ontstaan door de manier waarop het materiaal is samengesteld en wordt gemaakt. Houtvezels en minerale stoffen zijn de hoofdcomponenten, die samen met natuurlijke kleurstoffen en andere toegevoegde componenten met de wood-powder technologie onder hoge druk en hoge temperaturen met elkaar verperst worden.

Vloer met de warmte van hout en de hardheid van steen: Naduravloer van Meister #vloer #interieur #laminaat #nadura #meister
Foto: Nadura NQ 500, 6477 betongrijs imitatie

Nieuwe collectie in mooie grijstinten

De nieuwe MEISTER NADURA NQ 500 collectie bestaat uit 8 verschillende moderne kleuren zoals zijdegrijs, platinagrijs of antraciet. Twee nieuwe oppervlaktestructuren - metallic and rustic - brengen bovendien speelse designaccenten naar boven. Zo kunnen verschillende Nadura kleuren met elkaar gecombineerd worden voor een aantrekkelijk multicolour effect:

Mooie vloer van Meister met de warmte van hout en zo sterk als steen #naduravloer #meister #laminaat #vloer #interieur #interieurinspiratie

Op de foto hierboven zijn drie kleuren gecombineerd, wat zorgt voor een speelse en moderne look. Dit zorgt voor een grote verscheidenheid aan design-mogelijkheden, waarmee je de vloer helemaal volgens jouw smaak, en stijl kan samenstellen. Hier: Nadura NQ 500 in 6473 kwartsgrijs, 6475 antraciet, 6476 zwart imitatie.

Over Nadura

Het hoge aandeel van minerale stoffen maakt deze vloer zo robuust als een echte stenen of keramische vloer. Vallende voorwerpen kunnen een stenen vloer doen barsten, Nadura daarentegen barst niet. Deze vernieuwende vloer beschikt over het Ecolabel „der blaue Engel“ en kan perfect geïnstalleerd worden op vloerverwarming. Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie aan

Brochure over Mooie vloeren met de warmte van hout & sterk als steen aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP