Kunststofvloeren Livyn van Quick-Step

Kunststofvloeren Livyn van Quick-Step

Trendsetter en vloerenspecialist Quick-Step introduceert na laminaat en parket nu een kunststof vloerenlijn van de bovenste plank: Livyn. De zeer slijtvaste kunststofvloeren zijn 100% waterdicht, waardoor ook in badkamers en keukens nu zonder probleem een vloer met houtlook kan worden gelegd.

Houtlook vloeren ook voor badkamer en keuken

Het is allemaal geen enkel probleem met de Quick-Step Livyn vloeren. Dankzij het elegant plankenformaat, de unieke decors, passende oppervlaktestructuren en innovatieve randafwerking komen de houtdessins optimaal tot hun recht. De nieuwebvloeren roepen een warme sfeer op en nodigen uit om er met je blote voeten op te lopen. Door hun geluidsabsorberende eigenschappen geniet je bovendien in alle rust van je vloer!

Kunsstofvloer Livy van Quick-Step

Comfortabele vloeren in vele designs

De kunststofvloeren van Quick-Step zijn comfortabele vloeren van topniveau. Met een uiterst weloverwogen kleurbalans in de dessins, met een structuur die het karakter van de planken extra benadrukt, met groeven die het plankformaat accentueren en de gewenste uitstraling van het houtdecor versterken. En uitgevoerd in een ruim palet van 15 designs, waarin ieder een kleur en een houtkarakter naar zijn smaak kan terugvinden.

Kunststofvloer Livyn by Quickstep

Kunststofvloer Livyn by Quick-Step


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP