pinterest
Keramisch parket Paviker van Beukers vloeren

Keramisch parket Paviker van Beukers vloeren

Ben je op zoek naar een bijzondere vloer? Dan is het keramisch parket met de naam Paviker van Beukers vloeren het bekijken waard. Paviker is een innovatief nieuw concept in vloerbedekking, samengesteld uit een keramische toplaag en een berken multiplex laag. Onderhoudsvrij, krasbestendig en in maar liefst 20 kleuren leverbaar.

FotoKeramisch parket Paviker van Beukers vloeren   FotoKeramisch parket Paviker van Beukers vloeren

Nieuwe trend op vloerengebied

De voordelen van Paviker zijn eindeloos. De tegels komen afgewerkt bij je binnen, zijn onderhoudsvrij en krasbestendig. Ze zijn snel en eenvoudig te plaatsen (zowel los als verlijmd) en kunnen zowel op vloerverwarming als vloerkoeling gelegd worden. Naast de woon- en slaapkamer kunnen de tegels ook prima gelegd worden in vochtige ruimtes zoals (bij)keukens en badkamers. De kleuren en diversiteit aan oppervlakken maken het mogelijk het interieur een rijke uitstraling te geven.

FotoKeramisch parket Paviker van Beukers vloeren   FotoKeramisch parket Paviker van Beukers vloeren

Combinatie met houten vloeren

Paviker is leverbaar in diktes van 9, 11, 15 en 20 mm. Zowel in de standaardmaat van 200 x 1000 mm als in de Exclusief lijn waarbij het veelal mogelijk is de maten te leveren die gewesnt zijn. Vanwege de opbouw van het product en de te leveren dikte kan het keramisch parket prima gecombineerd worden met de houten vloeren van Beukers. Zo krijg je een stijlvol interieur en ben je zeker van een perfecte kwaliteit en een unieke uitstraling.

FotoKeramisch parket Paviker van Beukers vloeren

Beukers vloeren is de enige producent van dit nieuwe innovatieve product in Nederland.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen